Jaroslav Dodok Životný štýl

10 netradičných vecí, ktoré by ste mali vyskúšať

Nebaví vás už celý deň sa opaľovať na slnku, alebo sedieť doma za počítačom? Máme tu pre vás 10 nápadov, ako si spestriť prázdniny a pritom sa poriadne zabaviť. Využijete svoju kreativitu, oprášite si nejaké tie zručnosti...

1.Spravte si raňajky v tráve[/size][/co­lor]

Zmena určite nezaškodí. Keďže je leto a von je neustále horúco, hneď ráno vybehnite na svoju záhradu, alebo do parku v meste. Pribalte si deku, jedlo, pitie a môžete začať raňajkovať.

2.Pozrite si aspoň 5 filmov, ktoré ste počas roka nestihli vidieť[/size][/co­lor]

Každý z nás má túžbu pozrieť si nejaký film, ktorý ho pred pár týždňami, či mesiacmi zaujal. Problém je jasný – nedostatok času. Preto pokiaľ máte niekoľko dobrých filmov, na ktoré sa poriadne tešíte, spravte si na ne čas.

3.Prežite týždeň s 5-mi eurami[/size][/co­lor]

Ak sa vám predošlé dva tipy zdali veľmi jednoduché, tento nápad vám dá určite zabrať. Pokúste sa počas siedmych dní vyžiť z 5-tich eur. Výhodou je nielen to, že ušetríte peniaze, ale aj to, že sa naučíte myslieť trochu krízovo. A nakoniec to môže byť aj poriadna zábava.

4.Buďte aspoň 5 sekúnd vo vzduchu bez pomoci druhých ľudí[/size][/color]

Pri tejto činnosti sa nudiť určite nebudete. Pokúste sa nájsť aspoň jeden spôsob ako sa udržať vo vzduchu 5 sekúnd bez pomoci ostatných.

5.Napíšte blog, alebo báseň[/size][/co­lor]

Veľa ľudí má chuť svoje myšlienky vyjadriť na papier, ale málokedy sa k tomu odhodlá. Máte jedinečnú možnosť počas nasledujúcich dní napísať aspoň krátky blog, či ľúbostnú báseň. Využijete tak svoje umelecké črevo.

6.Prespite celý deň[/size][/color]

Dávno ste si neoddýchli a väčšinu dní vás premáha únava? Je to jasné! Zaľahnite do svojej postele a prespite presne 24-hodín. Nádherná „aktivita“, ktorá sa vám inokedy ako v lete asi popri práci a škole nepodarí.

7.Vyrobte z mlieka syr![/size][/color]

Naša pohodlnosť nás núti kupovať si z obchodov už vopred hotové veci. Teraz sa však postavte pred novú výzvu, vyrobiť z mlieka syr. Ak vám to aj nepodarí, budete mať aspoň bryndzu.

8.Spravte si vodičák na fúrik[/size][/co­lor]

Nikdy neviete, kedy ho budete potrebovať! Preto vystrihnite kus papiera, prilepte fotku a môžete sa pred vašimi známymi vychvaľovať svojim originálnym preukazom.

9.Buďte milý a usmievajte sa aj na nepríjemných ľudí[/size][/color]

Je jednoduché usmievať sa na človeka, ktorý sa usmieva tiež. Pokúste sa ale o to vtedy, keď oproti vám bude stáť človek, ktorý v tejto chvíli nemá najlepšiu náladu.

10.Vyrobte si svoju zmrzlinu[/size][/co­lor]

Precvičte si svoje zručnosti a pripravte si svoju ľadovú pochúťku. V teplom počasí je na nezaplatenie!

student24/Jaroslav Dodok Zdroj: medium.skauting.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM