Jaroslav Dodok Kultúra

Akcia Koniec sveta spojí Müllera, IMT Smile a ďalších

Dvanásteho decembra na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave a 21. decembra v košickej Steel aréne vystúpia tiež Horkýže Slíže, Jana Kirschner, David Kraus a Terchovská muzika.

Ilustračný obrázok k článku Akcia Koniec sveta spojí Müllera, IMT Smile a ďalších
Foto: Jaroslav Dodok

V decembri sa v dvoch najväčších slovenských mestách uskutoční koncertné podujatie Koniec sveta podľa 212.

Predstavia sa na ňom spevák Richard Müller, skupiny IMT Smile a Horkýže Slíže, speváčka Jana Kirschner, český spevák David Kraus a Terchovská muzika. V Bratislave sa podujatie bude konať 12. decembra na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu, v Košiciach hudobníci vystúpia 21. decembra v Steel aréne.

Začiatok oboch koncertov je naplánovaný na 19:00, vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal. Ako na dnešnej tlačovej konferencii uviedol Müller, jeho najväčším želaním v súvislosti s plánovanými koncertmi je, aby boli obidva štadióny vypredané.

Taktiež prezradil, že na týchto vystúpeniach pochopiteľne zaznie aj pieseň Koniec sveta z jeho rovnomenného albumu. Na otázku, či sa on osobne bojí konca sveta, odpovedal, že sa bojí iba bolesti. Podľa jeho slov koniec sveta raz príde, no nestane sa tak tento rok, ako to mnohí tvrdia.

Podobný názor zastáva aj Ivan Tásler z IMT Smile, podľa ktorého koniec sveta prichádza postupne. Obaja hudobníci si dnes na spomínanej tlačovej konferencii taktiež prevzali sedemnásobné platinové platne za predaj Müllerovho aktuálneho albumu Ešte (2011), ktorý Tásler produkoval.

Ten okrem toho prezradil, že pre tieto koncerty chystajú IMT Smile špeciálny setlist, pričom radi by si zahrali aj spoločné skladby s Müllerom a Kirschner.

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM