Jaroslav Dodok Zábava Zábava

AKTUÁLNE: Green Day zrušili všetky koncerty do konca roka

Poriadny šok dnes zažili všetci fanúšikovia skupiny Green Day, keď sa dozvedeli, že svoju obľúbenú skupinu tak skoro na pódiu neuvidia. Veľka rana v srdci každého fanúšika zabolela, keď sa hudobný svet dozvedel, že dôvodom je závislosť frontmana skupiny od omamných látkach.

Ilustračný obrázok k článku AKTUÁLNE: Green Day zrušili všetky koncerty do konca roka
Foto: Jaroslav Dodok

Americká pop-punková skupina Green Day zrušila všetky tohtoročné koncerty v rámci svojho severoamerického turné a taktiež preložila termíny januárových a februárových vystúpení.

Dôvodom je liečba frontmana kapely Billieho Joea Armstronga zo závislosti od omamných látok.

„Samozrejme, načasovanie nie je ideálne, ale zdravie Billieho Joea je prvoradé. S radosťou môžeme skonštatovať, že je mu dobre a chceme sa vám všetkým poďakovať za podporu. Nevieme sa dočkať, kedy vás znovu uvidíme,“ uviedol vo vyhlásení na oficiálnej webstránke Green Day basgitarista Mike Dirnt.

Z dôvodu zrušenia turné sa hudobníci taktiež rozhodli, že presunú termín vydania štúdiovky Tre! z 15. januára na 11. decembra. Tá tak vyjde mesiac po albume Dos!, ktorý sa dostane do predaja 9. novembra.

Fanúšikovia ostali v šoku

,,Ako mám na to reagovať? Je to pre mňa veľké sklamanie," hovorí jedna z fanúšičiek na internetovom fóre.

„Cítime sa zle z toho, že sme museli odložiť turné, takže to chceme našim fanúšikom vynahradiť tým, že dostanú nový album skôr, než bolo plánované,“ dodal bubeník Tré Cool.

,,Tešil som sa na koncerty Green Day, ktoré som si už plánoval spolu s kamarátmi. Keď je človek už raz v Amerike, niečo takéto, ako koncert skupiny Green Day vynechať nemôže. Je to veľmi smutné," povedal pre Student24 Michal z Pieštan, ktorý je aktuálne na študijnom pobyte v Amerike.

AKTUÁLNE: Green Day zrušili všetky koncerty do konca roka
1
Galéria
Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM