Jaroslav Dodok Zábava

Mirka Partlová s Cmoríkom prvý raz v štúdiu: Naspievali spolu vianočnú pesničku!

Dvojica Peter Cmorík a Mirka Partlová sa po prvý krát stretli v nahrávacom štúdiu a naspievali pesničku! Inšpiroval ich k tomu adventný čas a blížiace sa najkrajšie sviatky roka. Výsledkom je vianočná skladba „Len tento deň“, ktorá už znie v slovenskom éteri.

Ilustračný obrázok k článku Mirka Partlová s Cmoríkom prvý raz v štúdiu: Naspievali spolu vianočnú pesničku!
Foto: Jaroslav Dodok

„Len tento deň“. Tak romanticky sa volá vianočná skladba, ktorú spolu naspievali spevák Peter Cmorík a herečka a speváčka Mirka Partlová. Autorom hudby aj textu je sám Peter Cmorík.

„Už niekoľko rokov som chcel zložiť vianočnú skladbu, ale kým som sa dostal do vianočnej nálady, bolo už vždy neskoro. Som rád, že tento rok to prišlo skôr a že sme stihli pieseň nahrať a naspievať pred Vianocami,“ s úsmevom vysvetľuje Peter Cmorík.

Šarmantná herečka a speváčka Mirka Partlová má so spevom skúsenosti. Fanúšikovia ju poznajú ako Máriu z West Side Story, princeznú Katku z Neberte nám princeznú, Oféliu z Hamleta či Aničku z muzikálu Na skle maľované. S Petrom však mali v štúdiu premiéru!

„Bola to naša prvá spolupráca v štúdiu a musím povedať, že príjemná. Pesnička sa mi veľmi páčila hneď, ako mi ju Peťo pustil. Teším sa z tej vianočnej atmosféry, ktorú sa nám podarilo v skladbe “Len tento deň” navodiť,“ prezradila Mirka Partlová.

Na spoločnú skladbu Mirku nahovoril Peter a mal na to konkrétny dôvod.

„Mirku som oslovil, pretože som mal pocit, že jej hlas navodí správnu vianočnú náladu a pohladí na duši. Vedel som, že jej vokály a zbory budú to pravé pre túto pesničku,“ dodáva Peter Cmorík.

Obaja partneri majú Vianoce radi. Stretávajú sa s najbližšími a užívajú si pokoj a pohodu. Peter Cmorík sa už nevie dočkať, ako sa celá rodina stretne u starej mamy a zavládne tá špecifická atmosféra pri stromčeku.

Foto: music-zone.eu

Viac zaujímavostí zo sveta hudby nájdete na: www.music-zone.eu

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM