Jaroslav Dodok Zábava

Aquazorbing, volejbal, i dobrá hudba - to je Beach party!

Už 17. augusta sa môžete tešiť na spestrenie mestského života v Trenčíne akciou, ktorá vyvoláva skvelé dojmy nielen svojim line-upom, ale aj množstvom atrakcií a skvelým výberom miesta.

Párty pri Váhu na ostrove v Trenčíne sľubuje zábavu, kde bude nielen kvalitná hudba, ale aj plno atrakcií.** Aquazorbing, vodný futbal, plážový volejbal či bahenné zápasenie** sú len štipka z celkového programu. Za dj pultom sa objaví** MAJODJ a SHAGGY, taktiež nebude chýbať **MORTY a PATRICK. Svoju účasť prisľúbil aj JUREK, ktorý nám každý rok pripravuje skvelý tanečný festival a svojim talentom, vie vždy zahrať ten najlepší set.

Okrem toho sa môžete tešiť na J.T.STRIKE, MATULA a BOTHYHO a na EXE. Chlapci dali dokopy to najlepšie, čo sa v kraji nachádza, takže sa môžete tešiť na jednu z najlepších párty tohto leta.

Taktiež aj organizátori si sľubujú, že párty bude mať svoju úroveň a že zaujme svojim miestom všetky vekové kategórie. ,,Chcel by som všetkých pozvať na jednu z najlepších párty, ktoré sa budú v Trenčíne a jeho okolí konať. Príďte sa zabaviť pri kvalitnej klubovej muzike pod holým nebom. Okrem všetkých atrakcií sme si pripravili aj nejaké to prekvapenie, takže o zábavu bude postarané." – Dj Shaggy

student24/Jaroslav Červinka foto:

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM