Radka Deckerová Šport

Bicyklová sezóna je už tu: Vie to aj bajker Popovič... Aha, aké kúsky predviedol!

O Tomášovi sme písali ešte minulý rok a pomaly sledujeme jeho rozvíjajúcu sa kariéru streetového bicyklistu, ktorý na bajku stvára obdivuhodné kúsky. Zväzovalo ho pri trikoch zranenie kolena, teraz je však už fit a plný elánu.

Ilustračný obrázok k článku Bicyklová sezóna je už tu: Vie to aj bajker Popovič... Aha, aké kúsky predviedol!
Zdroj: Dnes24.sk

Tomáš Popovič alias Tomáš Čistystreeter Mrkvička

Ako vyzerala tvoja zimná príprava? Jazdil si aj na snehu?
Moja príprava počas zimy spočívala hlavne v tom, že som musel rehabilitovať moje operované koleno. Operovali mi meniskus tak som sa liečil, aby som mohol hneď keď to počasie dovolí sadnúť na bajk.
Na snehu som fakt neskúšal jazdiť, pretože som dosť na zimu náchylný a snažím sa jej vyhýbať a keďže som mal aj operáciu kolena tak som bohužiaľ ani nemohol, ale myslím si že to nie je reálne.

Čo očakávaš od nového roka? Môžu sa diváci tešiť na tvoje nové kúsky?
Od nového roka očakávam strašne veľa. Mám v pláne točiť väčší projekt, kde budú už triky blížiace sa k profesionalite. Tak to som už prezradil je toho strašne veľa, ale určite môžu keď to vyjde podľa mojich predstáv, bude to fakt na úrovni.

Chystáš sa na nejakú súťaž?
Zatiaľ neviem aké budú. Neviem či sa bude opakovať to čo minulý rok (1. Slovenský BMX pohár), keď áno, tak určite sa chcem zúčastniť a mám v pláne zúčastniť sa aj menších akcií.

Aký trik by si chcel vyskúšať, aký je tvoj najbližší ciel? To by som nechcel veľmi prezrádzať, lebo keď mi to nevyjde, tak by som bol sklamaný určite je môj hlavný ciel momentálne jazdiť čo najviac a pomaly začať točiť ten spomínaný projekt.

Už teraz sa tešíme na nové videá, ktoré nám prinesie Tomáš zo svojich projektov. Jeho progres v bicyklovaní budeme aj naďalej sledovať.

Spoveď Tomáša z minulého roka si môžete prečítať tu: http://roznava.dnes24.sk/…ovica-146264

Foto: facebook.com

Tomáš Popovič a jeho nové video
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM