Jaroslav Dodok Životný štýl

Blogovanie je „in“

Fenomén „blogovania“ sa v poslednom období rozšíril do celého sveta. Blogermi sa stali mnohí vplyvní ľudia, vedci, politické osobnosti či celebrity. Samozrejme, blogovať môže každý jeden „smrteľník“.

S dobou ideme samozrejme aj my, preto si môžete oddnes na našom/vašom portáli Student24 založiť vlastný blog a pridávať príspevky na ľubovoľné témy. Privítame predovšetkým témy týkajúce sa mladých a študentov, ale aj témy týkajúce sa vášho regiónu, neodmietame však vašu ani iniciatívu v akejkoľvek inej oblasti.

Budeme radi, ak sa do tohto projektu zapojí čo najviac mladých ľudí, profesorov, škôl, neziskových organizácií, mládežníckych združení, neformálnych skupín. Tešíme sa na príspevky vás všetkých, ktorí máte čo povedať k témam týkajúcich sa mládeže a nebojíte sa prezentovať svoje názory verejne.

Čo je vlastne blog?

Slovo „blog“ vzniklo skrátením anglického slova weblog, čo v preklade znamená webový denník. Blog obsahom najčastejšie pripomína niečo medzi denníkom a komentárom.

Blogerom môže byť ktokoľvek, kto má pocit, že potrebuje svojmu okoliu povedať niečo dôležité, bloger citlivo vníma podnety okolo seba a vie sa o svoje skúsenosti podeliť s komunitou na tom-ktorom blogu, musí však dodržiavať stanovené pravidlá blogovania (dočítate sa v podmienkach užívania blogu).

Takže priatelia, hor sa do blogovania! Stačí sa zaregistrovať na našom portáli a môžete sa do toho pustiť. Najlepšie príspevky vytiahneme na hlavnú stránku Študent24.sk.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM