Jaroslav Dodok Rôzne

Bombová ponuka: Študenti, užite si rok na Kanároch!

Stále neviete či sa stať dobrovoľníkom Európskej dobrovoľníckej služby? Podarilo sa nám pripraviť výnimočný projekt na mieste, ktoré je pre mnohých synonymom pre raj na zemi :-) Preto hľadáme dvoch mladých ľudí pre tento výnimočný projekt na Kanársky

O projekte[/si­ze][/color]

Hostiteľská organizácia je Centro Intercultural Ideas de Colores (CIIC). Cieľom projektu je inšpirovať mladých ľudí, ktorí žijú na Kanárskych ostrovoch a vytvoriť pre nich mládežnícke centrum. Centrum bude poskytovať bezplatné aktivity organizované miestnymi a zahraničnými dobrovoľníkmi.

Aktivity[/size][/co­lor]

  • príprava a realizácia rôznych tipov aktivít: worshopy, tanečné kurzy, exkurzie, environmentálne projekty, kurzy jazyka a iné podla záujmu dobrovoľníkov a miestnych mladých
  • aktivity s miestnymi mladými ľuďmi, hľadanie spoločných nápadov a príprava projektov
  • asistencia pri jazykových workshopoch pre mladých ľudí zo slabších ekonomických pomerov
  • pomoc iným neziskovým organizáciám
  • obsluha mládežníckeho centra a príprava denných aktivít
  • podpora mediálnych projektov (rádio, TV, web stránka), možnosť písať, natáčať, fotiť

Ideálny kandidát[/size][/co­lor]

Projektu sa môže zúčastniť každý mladý človek do 30 rokov s chuťou a motiváciou žiť v zahraničí a pracovať na zmysluplných aktivitách. Od dobrovoľníka sa nevyžadujú žiadne špeciálne znalosti. Dôležité je byť otvorený, dobre naladený, s chuťou a nápadmi na aktivity. Angličtina alebo španielčina sú výhodou. Dobrovoľníci budú mať zabezpečený bezplatný kurz španielčiny v rámci projektu.

Prihlášky[/si­ze][/color]

Na adresu ludmila.skule­cova(zavináč)mla­diinfo.sk pošlite do 12.8.2012 (nedeľa, 0:00):

  • životopis v angličtine, prípadne španielčine
  • motivačný list v angličtine, prípadne španielčine

Pred samotným písaním Vám odporúčame pozrieť si web stránku prípadne Facebook organizácie. Predvýber uchádzačov uskutočníme v Mladiinfo. Životopisy a motivačné listy najlepších kandidátov pošleme na konečný výber do organizácie na Kanárske ostrovy.

Kontakty[/size][/co­lor]

V prípade ďalších otázok nás môžete kontaktovať: ludmila.skule­cova(zavináč)mla­diinfo.sk, 0944 903 039 – Ľudmila Škulecová (prihlášky) info(zavináč)mla­diinfo.sk, 0907 330 521 – Ondrej Mäsiar (o projekte)

student24/mladiinfo

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM