Udalosti

Bratislavu zaplavia tisíce bubliniek. V hlavnom meste sa chystá bublinkový pochod

Ulice Bratislavy na 1. apríla zaplnia bublinky, v hlavnom meste sa totiž chystá bublinkový pochod. Organizátori sa chcú aj tento rok iba neformálne prejsť mestom, fúkať bublinky a potešiť seba i ostatných.

Ilustračný obrázok k článku Bratislavu zaplavia tisíce bubliniek. V hlavnom meste sa chystá bublinkový pochod
Zdroj: TASR

„Bublinkový pochod, bublifuking, bubble blowing. Rôzne názvy, idea rovnaká – spolu s jarným počasím vyjsť do ulíc a fúkať bublinky,“ informujú organizátori na sociálnej sieti.

V stredu 1. apríla o 16.30 h sa tak majú všetci záujemcovia stretnúť na Hviezdoslavovom námestí. Odtiaľ plánujú ísť cez Strakovu, Ventúrsku a Sedlársku ulicu na Hlavné námestie, Primaciálne námestie, cez Klobučnícku na Námestie SNP, následne prejsť cez Poštovú, Obchodnú ul. a Kollárovo námestie na Námestie slobody.

„Nakúpte si bublifuky vopred. Čím viac bublifukov, tým lepšie. Zídu sa aj náhradné náplne, tie sa dajú vyrobiť i doma,“ radia záujemcom organizátori. „Je tiež veľmi vhodné zobrať si so sebou vreckovky.“

Prvýkrát vyfukovaním bublín oslávili 1. apríl v roku 2008 v uliciach Brna. Akcia sa tam koná aj tento rok, pridal sa i Amsterdam.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM