Kornel Kubík Kultúra

VIDEO: Celeste Buckingham má nový videoklip: Spieva v ňom ako princezná na Bojnickom zámku

Slovenská speváčka Celeste Buckingham zverejnila videoklip k piesni Crushin' My Fairytale. Klip, ktorého režisérom je Martin Hudák, nakrúcali na Bojnickom zámku.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Celeste Buckingham má nový videoklip: Spieva v ňom ako princezná na Bojnickom zámku
Zdroj: Webnoviny.sk

S režisérom bola radosť pracovať

"Bolo veľmi pôsobivé, ako profesionálne Martin pracoval. Napriek tomu, že mal na prípravu menej času, než býva zvykom, všetko zorganizoval výborne a bola naozaj radosť s ním spolupracovať. Táto pieseň je pre mňa veľmi osobná, preto som vo veľkom napätí očakávala, ako klip dopadne. No keď sme si ho s mamou a sestrou prvýkrát pustili, pozreli sme sa na seba a všetky tri sme sa usmievali. Martin naozaj pochopil, čo som od neho chcela a zvládol to nakrútiť za menej než osem hodín,'' prezradila speváčka.

Klip je rozprávka o princeznej

Spoluprácu si pochvaľuje aj režisér. Od Celeste som dostal v podstate voľnú ruku. Povedala mi svoju predstavu a ja som už len nadväzoval na to. V Bojnickom zámku sme mali k dispozícii všetky priestory, ktoré som si na obhliadkach prešiel s hlavným kameramanom a nafotili sme storyboard. Na základe neho sme potom postupovali pri natáčaní. Zámerom bolo vizuálne vytvoriť rozprávku o princeznej a princovi. Metafore k súčasnosti, k dievčenskej duši, krásnych predstavách a možnej realite. Na Celeste sa mi páči, že je prirodzená vo všetkom, čo robí a ku všetkému čo robí, pristupuje profesionálne. Mal som pocit, že pracujem s niekým, kto je v šoubiznise už aspoň 20 rokov. Budem veľmi rád, ak spolu ešte niečo spáchame. Niečo svetové, vyhlásil Hudák.

Speváčka čoskoro predstaví nový album

Skladba Crushin' My Fairytale bude súčasťou speváčkinho pripravovaného druhého sólového albumu Where I Belong, ktorý plánuje vydať tento mesiac. Na piesni sa podieľali aj Jon White, David Garcia a Brian Foraker. Buckingham tvrdí, že skladba je v podstate melancholická.

"Hovorí o tom, koľko snov máme ako deti a aké bláznivé veci chceme v živote urobiť, ale tiež o tom, ako veľmi sme zviazaní s priateľmi a rodinou, mysliac si, že tu pre nás budú navždy. Život však takto nefunguje. Vyrastieme a uvedomíme si, že naše rozprávky a sny nie sú realita a musíme sa vzdať ľudí, o ktorých sme si mysleli, že ich nikdy nestratíme,'' vysvetlila.

Speváčka predstaví nový album aj na koncerte, ktorý sa bude konať 5. decembra v bratislavskom Ateliéri Babylon.

Nový videklip Celeste Buckingham k piesni Crushin' My Fairytale
1
Galéria
Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM