Jaroslav Dodok Rôzne

Chcete cestovať, naučiť sa dobre anglicky a spoznať nových ľudí? Využite jedinečnú príležitosť!

Ste mladí, radi cestujete a spoznávate nových ľudí? Ak ste zodpovedali na všetky otázky kladne, tak si prečítajte túto zaujímavú ponuku, ktorú pre vás pripravila organizácia Mladiinfo Slovensko.

Ilustračný obrázok k článku Chcete cestovať, naučiť sa dobre anglicky a spoznať nových ľudí? Využite jedinečnú príležitosť!
Foto: Jaroslav Dodok

Zaži rok takmer zadarmo v Gruzínsku

Exotický projekt v Gruzínku je vhodný pre mladých ľudí vo veku od 18 do 30 rokov, ktorí radi spoznávajú svet, neboja sa nových príležitostí a sú ochotní spolupracovať na medzinárodnom projekte počas 6 až 12 mesiacov. Ide o prácu v mládežníckom klube neďaleko gruzínskeho národného parku v meste Rustavi. Celý projekt začne prebiehať 1. októbra tohto roku a skončí o dvanásť mesiacov neskôr. Organizácia pre vybraných účastníkov zo Slovenska hradí ubytovanie, stravu, poistenie, vreckové, kurz jazyka a 90% cestovného. Z vlastného vrecka si teda zaplatíte len 10% cesty. Prihlásiť sa môžete do nedele 7. apríla.

Počas projektu sa rozhodne nebudete nudiť

Organizácia Georgian Youth for Europe (GYE) sa venuje mládeži vo veku 12 – 25 rokov a pripravuje pre nich rôzne voľno časové aktivity. Komunikačným jazykom okrem gruzínskeho jazyka je ruština a angličtina. Aj keď nie ste majstri v angličtine, tak sa nemusíte báť, pretože vám stačia aj základy. Organizácia si vyberie piatich dobrovoľníkov z rôznych európskych krajín, ktorí sa budú podieľať na tvorení dvoch projektov. Prvým z nich je Video club, kde budete pomáhať pri vedení video klubu, práci v kancelárií, príprave newsletter a budete prezentovať svoje kultúry. Druhý klub nesie názov Youth centre, ktorý sa zameriava na pomoc pri vedení mládežníckeho klubu. Hlavným cieľom je príprava a organizovanie športových aktivít, divadla, spevu, tanca a podobných voľno časových aktivít.

Ak teda stále váhate a neviete sa rozhodnúť, tak nečakajte a skúste poslať mail na adresu: ludmila.skulecova@mladiinfo.sk a do predmetu správy dajte Gruzínsko. Do mailu priložte svoj životopis a motivačný list v anglickom jazyku. Výber účastníkov uskutoční organizácia v Gruzínsku. Pre viac informácií kliknite TU!

Student24/Simona Ivančáková

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM