Jaroslav Dodok Šport

Čo robia mladí v treskúcich mrazoch?

Sedieť doma v teple za počítačom, alebo nad učebnicami je u študentov v zime bežné. Ale nie pre mladých zo Sebechlieb, ktorí spoločne pripravili hokejový turnaj pod záštitou primátora.

,,Keďže von sú veľké mrazy, v Sebechleboch nám zamrzla vodná nádrž, ktorá sa stala centrom hokejového diania," povedal jeden z organizátorov. Takúto ľadovú plochu neváhali minulý víkend využiť deti, študenti, ale aj dospelí, keď na nej zorganizovali turnaj, na ktorý sa prihlásilo až 12 družstiev z blízkeho aj ďalekého okolia. Keďže zima bola naozaj veľká, pre technické problémy áut sa podujatia zúčastnilo len 8 družstiev. O tom, že na turnaji nešlo len o výhru, hovoria aj názvy tímov: OSK Sebechleby, Křupi team, Drink team, Pekne Naplno, Hont, Čekovce, Dolný Badín, Horný Badín. Po napínavých zápasoch víťaztvo uzrel tím Pekne Naplno.

Podujatie zorganizovali domáci bez väčších finančných nákladov, čo svedčí aj o tom, že na prípravu podobných podujatí stačí len chcieť. Hokej je jedným z mnohých športov a aktivít, ktoré si môžu svojpomocne študenti počas najbližších chladných víkendov zorganizovať.

ddk

sebechleby
11
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM