Jaroslav Dodok Kultúra

Come Back Show v Žiline: Peter Bažík sa predstaví na koncerte s mladými umelcami

Viete, čo sa skrýva pod názvom skupiny S.H.O.P.? Je to Skupina hudobníkov ochotných pomáhať a spolu s týmto zoskúpením sa už 10. februára v Žiline predstaví na spoločnom koncerte aj hudobník Peter Bažík.

Ilustračný obrázok k článku Come Back Show v Žiline: Peter Bažík sa predstaví na koncerte s mladými umelcami
Foto: Jaroslav Dodok

Predstavia sa najmä mladé talenty, ale aj Peter Bažík

Spoločné dielo nesie názov Come Back Show a pre divákov sľubuje prísun veľkého množstva mladých hudobných talentov. Projekt má v úmysle nájsť mladé talenty, rovnako aj podať pomocnú ruku začínajúcim kapelám. V neposlednom rade sa týmto projektom vráti k vystupovaniu aj Peter Bažík, ktorý počas koncertu odprezentuje aj svoj pripravovaný album. „Hlavným cieľom projektu je ukázať širokej verejnosti mladých nadaných hudobníkov a dať im priestor na predstavenie svojho talentu,“ zhrnul v skratke cieľ konania koncertu spevák Peter Bažík.

Skupina S.H.O.P. sa postará o hudbu

Hlavným interpretom, ktorý počas večera vystúpi je Peter Bažík. Preslávil sa účinkovaním v populárnej speváckej a talentovej relácií Slovensko hľadá SuperStar II. Jeho hlas sme moli počuť aj v projekte Hit storočia. Predstavil sa v národných kolách Eurovision song contest 2010 a 2011. O hudbu sa počas koncertu postará skupina S.H.O.P., ktorá začala svoju históriu písať už v roku 2000. Vyprofilovala sa ako gospelová kapela pôsobiaca v Martine. Okrem tradičných vystúpení počas svätých omší vo farnosti sa táto gospelová formácia dostala do povedomia počas príchodu Sv. Otca Jána Pavla II. na Slovensko v roku 2003. Počas slávenia omše vtedajším pápežom odzneli v programe aj piesne od tejto formácie.

Žilina bude žiť hudbou, ktoré predvedú mladí umelci

V Dome odborov v Žiline sa v nedeľu popoludní okrem Petra Bažíka spolu s jeho kapelou S.H.O.P. predstavia aj ďalšie mladé talenty. „Momentálne sa sústreďujeme na koncert v Žiline. Plánujeme však aj koncerty v iných krajských mestách na Slovensku. Žilina je pre mňa symbolická, pretože tu žijem už 8 rokov a mám tu svojich priateľov i fanúšikov,“ povedal na margo miesta podujatia koncertu hudobník Peter Bažík. Svoje hudobné umenie predvedie dievčenská kapela Wasted Strings a televízne známy hudobník Andrej Kampf. Malého bubeníka s veľkým talentom ste mohli nedávno vidieť aj v talentovej súťaži Česko-Slovensko má talent.

Bližšie informácie sa dozviete v skupine na Facebooku pod názvom Come Back Show alebo na oficiálnej stránke hudobníka Petra Bažíka: www.peterbazik.eu

Student24/Simona Ivančáková

Come Back Show v Žiline: Peter Bažík sa predstaví na koncerte s mladými umelcami
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM