Rôzne

Ďalší dôkaz o nádhere našich dievčat: Študentka Zuzana (23) sa stala v Budapešti kráľovnou krásy!

V uplynulých dňoch sa uskutočnilo v Budapešti medzinárodné finále 12. ročníka pozoruhodnej súťaže krásy Miss Eden 2014. Porote sa najviac páčila študentka Zuzana Mošková (23) zo Slovenska, ktorá zaujala nielen svojou krásou!

Ilustračný obrázok k článku Ďalší dôkaz o nádhere našich dievčat: Študentka Zuzana (23) sa stala v Budapešti kráľovnou krásy!
Zdroj: TASR

V konkurencii 36 finalistiek z Rumunska, Slovenska a Maďarska zvíťazila študentka Ekonomickej univerzity v Bratislave Zuzana Mošková (23) z Vranova nad Topľou. Na druhom a treťom mieste sa umiestnili domáce krásky, Patrícia Bakosová a Andrea Sicrová.

Súťaž sa niesla v znamení myšlienky ochrany životného prostredia, jednou zo súťažných kôl bolo predstavenie šiat z recyklovaného odpadu, ktoré si finalistky sami navrhli a prezentovali.

Ako informoval slovenský člen medzinárodnej poroty Ján Protič, porota osobitne oceňovala kreatívnu nápaditosť s akou súťažiace vytvorili šaty z materiálov, ktoré zvyčajne končia svoju púť na smetisku. Súťaž sa konala v rámci medzinárodnej kampane za čisté mestá.

Foto: TASR/Instagram

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM