Jakub Forgács Udalosti

Deň objatí v uliciach Bystrice: Prvé FOTO rozjasnených tvárí, dočkal sa aj primátor

Ulicami Banskej Bystrice sa nesie pozitívna nálada. Náhodní okoloidúci dostávajú od desiatok dobrovoľníkov, ale dokonca aj od medveďa a mimoňa, objatia zadarmo. Objatia rozdávali dokonca aj na Mestskom úrade. Pozrite si FOTO!

Ilustračný obrázok k článku Deň objatí v uliciach Bystrice: Prvé FOTO rozjasnených tvárí, dočkal sa aj primátor
Zdroj: Dnes24.sk

Dnešný deň je v Banskej Bystrici výnimočný. Aj v našom meste totiž prebieha Deň objatí (Hug day) 2015. Pri prechádzke mestom sa vám tak môže ľahko stať, že vám niekto len tak, z ničoho nič, dá veľké objatie. No ako sme sa dozvedeli priamo od organizátora tejto krásnej akcie, objatia sa rozdávali aj na špeciálnych miestach.

„Boli sme na Mestskom úrade, kde sme stihli vyobjímať celé vedenie mesta, boli sme s primátorom aj s viceprimátormi. Vyobjímali sme aj všetky úradníčky,“ prezradil pre Bystrica 24 Jaroslav Dodok, koordinátor Hug day 2015 v Banskej Bystrici.

„Na Námestí SNP bol s nami aj veľký mimoň s medveďom z rozprávky Máša a Medveď, čo boli asi najväčšie atrakcie, lebo sa pri nich fotili celé školy a škôlky, chceli spoločné veľké objatia,“ povedal Jaro. „Podarilo sa nám hromadne objať, kruh – starú fontánu, boli sme v nákupnom centre,“ pokračoval so slovami, že teraz sa tam ešte chcú opäť vrátiť, obehnúť nejaké rádiá a prípadne aj hospic.

„Splnili ste mi sen, vždy som chcela stretnúť mimoňa. A dnes som sa ním dokonca mohla stať,“ tešila sa Lucia Fabiánová.

„Len pred malou chvíľou sme zrealizovali prvé sčítanie objatí od časti našich dobrovoľníkov. Doteraz sa nám teda podarilo rozdať 1 280 objatí a pokračujeme ďalej,“ informoval nás mladý organizátor krátko po 14:30.

Pozrite si v našej fotogalérii prvé foto z Hug day 2015 v Banskej Bystrici!

Foto: Daniel Bernát

FOTO: Takto sa v uliciach Bystrice rozdáva radosť :)
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM