Kristína Striešková Zábava

DJ Aqua lákadlom Megadance!

Veľkonočný pondelok zakončili Žitavany už desiatym ročníkom tradičnej akcie Megadance. Hala opäť raz praskala vo „švíkoch“.

Čím sa Megadance líši od tradičnej dedinskej diskotéky? „Hlavne tým, že sa tu prezentuje tanečná hudba. Možno aj programom, napríklad DJ Aqua aka Bidlo, to znamená, že ľudové pesničky a Michal David, to dnes nehrozí, len kvalitná tanečná muzika,“ vysvetľuje DJ Spirit, člen tímu Megadance.

Najpopulárnejšie vo všeobecnosti sú štefanské Megadance akcie. Najviac ľudí vôbec bolo pred dvomi rokmi práve na Štefana. Najbližšie sa fanúšikovia Megadance môžu tešiť až na jún, kedy organizátori plánujú pokračovanie úspešnej tanečnej párty.

Megapárty odštartoval hosť tímu Megadance DJ Moskwa. Za mixážnym pultom sa vystriedal DJ Spirit a DJ Rady. Hlavným lákadlom večera bol samozrejme už spomínaný DJ Aqua – známy DJ, producent a moderátor, ktorý spolupracoval s mnohými zvučnými menami ako DJ Tiesto, Paul Van Dyk či Dara Rolins. V rozhovore nám prezradil, že inšpiráciu hľadá častokrát na akciách. „Lebo vidíš, na čo ľudia, ako reagujú, vidíš, na čo sa radi bavia. Potom si sadnem vo svojom „štúdijku“ a dám to celé dokopy.“ Tiež sme zistili, kam sa rád chodí DJ Aqua baviť. //„Ja málokedy chodím na párty tak, že by som sa chcel zabaviť, pretože ja som náročnejší. Možno, keď bude čas, pôjdem na nejakú žúrku, ale inak nechodím nikde.“ //

Celý rozhovor si môžete pozrieť vo videu k článku. Text: Adriana Blahová Video: Ján Suchodolinský

DJ Aqua lákadlom Megadance!
1
Galéria
megadance
41
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM