Jaroslav Dodok Od Vás

Dôchodcovia kritizovali dnešnú mládež: Dnes sa dočkali odpovede

Nemyslíme si, že existuje čo i len jeden mladý človek, ktorý by neutŕžil z času načas nemiestnu poznámku od starších spoluobčanov vysedávajúcich v električkách, parkoch či len tak sa prechádzajúcich uličkami Bratislavy. Čo ich vlastne toľko na nás štve?

Ilustračný obrázok k článku Dôchodcovia kritizovali dnešnú mládež: Dnes sa dočkali odpovede
Foto: Jaroslav Dodok

„Zabíjate svoj voľný čas, ste nevychovaní a neaktívni!“ to sú slová, ktorá dnes bežne vyslovujú na náš účet.

Takto pred týždňom začali po internete kolovať fotografie, na ktorých bratislavskí dôchodci kritizovali dnešnú mládež pre jej lenivosť a flákanie sa. Fotky vyvolali rozporuplné reakcie, niektoré vcelku tvrdé. ID Space Team nenechal takýto útok na mladých bez povšimnutia a okamžite reagoval.

Je čas, aby ID Space Team vyšiel s pravdou von. Partiu dôchodcov sme dali dokopy my s cieľom nafotenia kampane, ktorá by oslovila mladých ľudí a naštartovala ich chuť aktivizovať sa.

Už v prvý júnový deň to mladí na Hlavnom námestí poriadne rozbalia. Na prvom „Rozbaľ to, Bratislava!“ sa môžete tešiť na skate zónu uprostred Starého mesta a večerné koncerty kapiel Flow Factory, Aparát, MNPN a Puding Pani Elvisovej. Ďalšie akcie sú naplánované na 26. a 27. júla.

Tomáš Gelien a Izabela Malašenková za ID Space Team

Fotografie pripravil: https://www.facebook.com/….photography

Dôchodcovia kritizovali dnešnú mládež: Dnes sa dočkali odpovede
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM