Jaroslav Dodok Zábava

Fanúšikovia sa majú na čo tešiť, blíži sa Zimný Festival lásky

Po úspešnej letnej premiére nezávislého multižánrového podujatia s názvom Festival lásky sa v sobotu 08. decembra 2012 uskutoční jeho zimná verzia. Festival sa bude konať na tradičnom mieste, v priestoroch Klubu 77

Ilustračný obrázok k článku Fanúšikovia sa majú na čo tešiť, blíži sa Zimný Festival lásky
Foto: Jaroslav Dodok

Rovnako ako v lete bude podujatie rozdelené na hudobnú časť a sprievodný program, ktorý bude prebiehať v prestávkach medzi kapelami. O hudobný program sa postarajú kvalitní, prevažne banskobystrickí hudobníci v rámci svojich kapiel, ale aj zaujímavých projektov, či hosťovaní. Vo výbornej forme sa predvedie kapela Schody, ktorej členovia sa predstavia aj v rámci pocty Johnovi Lennonovi, ktorou si práve na Festivale lásky pripomenieme 32. výročie smrti tohto uznávaného umelca.

Zoskupenie Ham ‚n‘ Drinx nám zahrá najlepšie kúsky z tvorby Jimiho Hendrixa v špecifickom prevedení bez gitary. O zábavu sa postarajú aj hostitelia festivalu – duo Falzetové grgy, punková formácia Púvodní Chléf, miestna legenda Trucki a na záver elektropopová smršť v podaní Hallogeneratora a jeho hostí. Celkovo sa teda predstaví sedem hudobných skupín a projektov.

Sprievodný program sa bude niesť v duchu autorského čítania literárnej tvorby. Pozvanie prijal pán Miroslav Kapusta, ktorý prednesie kvalitnú poéziu. O prehliadku krátkej prózy sa postarajú miestni autori a členovia zúčastnených hudobných skupín. Tradičnou súčasťou večera bude súťaž vo falzetovom grganí a ďalšie prekvapenia, hudobné i nehudobné. Otvorenie zimného Festivalu lásky je naplánované na 16:00, krátko na to sa začne aj hudobný program. Jednorázové vstupné bude platné počas celého večera, vrátane možnosti neskoršieho návratu v prípade opustenia areálu.

Festival opäť ponúkne návštevníkom záruku príjemne stráveného večera a priateľskú atmosféru, ktorá počas studených decembrových dní určite padne každému vhod.

Viac informácií nájdete: http://www.facebook.com/…202792532674

Fanúšikovia sa majú na čo tešiť, blíži sa Zimný Festival lásky
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM