Jaroslav Dodok Zábava

FOTO: Dohoda po prvý raz v Malackách!

Kým po minulé roky sa Záhoráci stretávali na festivale FUN rádia na Kamennom mlyne pri Plaveckom Štvrtku, tento rok organizátori presunuli Dohodu do Zámockého parku v Malackách. A Malacky sa v hojnom počte „dohodli“!

Tretia tohtoročná Dohoda sa uskutočnila predchádzajúcu sobotu aj v Malackách. Festival odštartoval o druhej hodine poobede na rozľahlej lúke pri Pálffyho kaštieli v Zámockom parku. Ľudia sa schádzali v početných skupinkách počas celého dňa. Narozdiel od predchádzajúcich ročníkov festivalu DOHODA, mal tento ročník niekoľko pozitív nielen pre návštevníkov, ale aj pre organizátorov.

Nechýbalo krásne prostredie, či Adela a Sajfa [/size][/color]

V prvom rade zmena miesta konania mala veľký vplyv na vysokú návštevnosť festivalu. Krásne prostredie na rozľahlej lúke vedľa historickej pamiatky – Pálffyho kaštieľa, sa nachádza kúsok od centra mesta. Po minulé roky nebola zabezpečená kyvadlová doprava a spoje boli najväčším problémom pre návštevníkov.

Ďalším pozitívom boli účinkujúci spolu s obľúbenou moderátorskou dvojicou Adela & Sajfa. Prišli všetci interpreti a predviedli skvelé vystúpenia. V minulosti som bola na Dohode svedkom, že niekoľko interpretov ospravedlnilo svoju účasť na poslednú chvíľu. Festival sa niesol v dobrej atmosfére, zábavy a skvelej hudby.

Súťaž v jedení hot dogov a veľkolepý ohňostroj [/size][/color]

Akciu sprevádzalo množstvo súťaží napr. v rýchlom jedení hot dogov, samozrejme najžiadanejšie boli populárne tričká, ktoré moderátori hádzali do davu. Prekvapením bol niekoľkominútový veľkolepý ohňostroj, ktorý zdvihol zrak všetkým. Potešenie prišlo aj v podobe šeku 1000eur, ktorý odovzdal Julo Viršík primátorovi mesta Malacky Jozefovi Ondrejkovi – šek bude venovaný do zbierky na rekonštrukciu Pálffyho kaštieľa.

Na záver už len dodám aj tento rok sme sa „dohodli“ – oni nám hrali a my sme sa zabávali!

student24/Jana Naništová foto: Jana Naništová

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM