Jaroslav Dodok Šport

Foto: Na Big air nechýbali ani nebezpečné kúsky freeriderov!

Na Kremnickom kúpalisku sa dnes o 12:00 hod začal prvý letný BIG AIR. Z 10 metrového mostíka do bazéna skákali odvážlivci na lyžiach aj doskách.

Úspešná zimná akcia nenechala na seba dlho čakať Skutočne netradičná letná akcia sa odohrala na kremnickom kúpalisku dnes, v sobotu 21. júla. Organizátori zimného Big Airu v meste, ktorý sa väčšinou koná počas Bielej Stopy sa rozhodli divácky atraktívne podujatie zopakovať aj v lete.

Skákalo sa z letnej terasy priamo do plaveckého bazéna. Registrácia účastníkov začala o pol jedenástej. Prvé tréningové skoky začali krátko pred obedom, o 14-tej hodine sa už uskutočnila kvalifikácia najlepších riderov a freeskierov. Aj keď počasie veľmi nevychádzalo, v tuhej zime sa napriek tomu finále so 16-timi najlepšími začalo už o 17-tej hodine.

Motivácia súťažiacich skutočne veľká Pre najlepšieho ridera je pripravený úplne nový snowboard a najlepší freeskier dostane lyže. Prví traja víťazi z obidvoch kategórií dostanú vecné a peňažné ceny v celkovej hodnote 700 eur.

Diváci nezostali na suchu Kúpalisko bolo sprístupnené aj pre rekreantov. Počas celého dňa sa predstavili DJ Varinský a DJ Mosquit. Svoje talentové kreácie ukázali aj sprejeri vo svojich grafitoch.

Pozývame vás pozrieť si našu fotogalériu, v ktorej vám priblížime atmosféru na Big Air Kremnica.

student24/Michaela Ertlová foto: Michaela Ertlová

big air
97
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM