Jaroslav Dodok Zábava

Gangnam style tromfol Biebera, spevákovi už vlastný hit lezie na nervy

Ak by ste trochu zalistovali v archíve Student24, našli by ste rebríček siedmych najsledovanejších videí na youtube od celej jeho existencie. Na prvom mieste svietila mladá kanadská hviezda - Justin Bieber, ktorá bola postupne vytlačená kórejskou konkurenciou.

Ilustračný obrázok k článku Gangnam style tromfol Biebera, spevákovi už vlastný hit lezie na nervy
Foto: Jaroslav Dodok

Práve tá v posledných mesiacoch strhla celý svet a samozrejme, neobišla ani youtube.

Z predchádzajúcich viet už zrejme tušíte, že reč nemôže byť o nikom inom, ako o rapperovi PSY a jeho veľkom hite s názvom Gangnan style. Jednoduchá a chytľavá melódia, ktorá nenechá vaše nohy na pokoji a kroky, ktoré sa vám veľmi ľahko vryjú do pamäte vytvorili originálnu kombináciu, ktorá si získala už obrovské množstvo fanúšikov. Videoklip má na svojom konte viac ako 917 miliónov vzhliadnutí. Tieto čísla sa každým dňom zvyšujú , a tak môžeme očakávať, že práve toto dielo prekročí rekordný bilión.

Samotný autor však priznáva, že sú chvíle, keď mu jeho vlastný hit lezie pekne na nervy. „Úprimne povedané, niekedy som z toho poriadne unavený. Už som ten tanec učil toľko ľudí… Občas mám toho plné zuby, ale musím to robiť. Je to moja práca. Vďaka tomu som tu.“ Hovorí PSY na jednej zo svojich tlačových konferencií k vystúpeniu.

Gangnan style má okrem vysokých čísel na youtube aj mnoho cover verzií a paródií. Tie však oproti originálnej verzii, aspoň čo sa týka čísiel, ešte majú čo doháňať.

Student24/Simona Benetinová

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM