Jakub Forgács Zábava

Hex, Gladiator, a to zďaleka nie je všetko... Majáles v Bystrici odhalil tohtoročné lákadlá!

Už len pár dní! Tradičné podujatie Majáles si užijeme v Banskej Bystrici aj v tomto roku. A opäť sa môžeme tešiť na zaujímavé skupiny a atrakcie. Kto všetko sa postará o zábavu?

Ilustračný obrázok k článku Hex, Gladiator, a to zďaleka nie je všetko... Majáles v Bystrici odhalil tohtoročné lákadlá!
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Majáles každoročne priťahuje tisícky prevažne mladých ľudí. V Banskej Bystrici sa ho dočkáme už po 11. krát. V drvivej väčšine sú to stredoškoláci či študenti vysokých škôl. Lákajú ich príjemné chvíle s priateľmi, počúvanie dobrej hudby a relax na čerstvom vzduchu. Všetko to signalizuje príchod leta.

Vo štvrtok 5. mája od 15:00 si návštevníci na atletickom štadióne pod internátom UMB na Tajovského ulici budú môcť užiť súťaže aj adrenalínové atrakcie. „Čo sa týka sútaží a atrakcií, tak túto tému ešte nemáme uzavretú,“ povedala pre Bystrica 24 jedna z organizátoriek podujatia Dominika Voľanská, študentka z UMB.

Hlavnou atrakciou podujatia sú však jednoznačne kapely, ktoré na ňom budú koncertovať. V tomto roku sa o zábavu postarajú Hex, Gladiator, Edgar, Sám Sebou, Bod Omylu či DLB. Nebudú chýbať ani tanečníci Element Dance clubu a moderátorskú taktovku nad akciu preberú Marek a DJ EKG.

Počas Majálesu bol zvykom aj každoročný futbalový turnaj študentov a učiteľov UMB. „Futbalový turnaj je tradíciou, ktorú neporušime ani tento rok,“ povedala pre Bystrica 24 jedna z organizátoriek podujatia Dominika Voľanská, študentka z UMB. Vstup na toto podujatie je voľný.

Čítajte tiež:

Názor Bystričanov na viac slovenskej hudby v rádiách? Spoveď kapiel a moderátorov spod Urpína

Tohtotýždňové dianie v Bystrici: Prehľad podujatí, ktoré vám pomôžu zahnať nudu

Foto: ilustračné

Majáles 2015 v OBRAZOCH
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM