Jaroslav Dodok Zábava

Hodový koncert vo Vrábľoch prinesie Horkýže Slíže

Mládežnícky parlament Vráble a mesto Vráble si pre Vás pripravili už 10. ročník tradičného hodového koncertu. Počas rokov sa na hodovom koncerte predstavili známe kapely a speváci ako: Zóna A, No Name, DESmod, Robo Grigorov, Zuzana Smatanová, Hex, Gl

Dlhé roky bol hodový koncert organizovaný v kultúrnom dome na Hornom Ohaji. Po dokončení nového Čerešnového námestia vo Vrábľoch bol presunutý práve sem.

Nebude chýbať ani Kabát Revival[/size][/co­lor]

Vráble čakali na kapelu Horkýže Slíže dlho a teraz sa to konečne podarilo. Na hodovom koncerte sa každoročne stretne celé mesto a široké okolie a panuje tu vynikajúca nálada, ktorá mesto dúfajme, neobíde ani tento rok. Ako sme už spomenuli, hlavným headlinerom budú Horkýže Slíže. Ako ďalšie kapely vystúpia mladá kapela Revolt, Pop-Rocková kapela ENS, Vrábeľská kapelka Januárové Prekvapenie a po nich najlepší Kabát Revival na Slovensku.

Čo je MPV?[/size][/color]

Skratka MPV znamená pre nás veľa, ale pre niektorých je to pojem, ktorý je známy hlavne medzi mladými. Táto skratka je značkou Mládežníckeho parlamentu Vráble, ktorá je neziskovou občianskou organizáciou. MPV sa podieľa na organizovaní kultúrneho a spoločenského života v meste. www.mpv.sk

Informácie o hodovom koncerte 2012[/color]

Miesto: Vráble Čerešnové námestie. Dátum a čas: 12. októbra 2012 o 16:00 Vstupné: 3€

ENS[/color]

Slovenská kapela ENS pripravuje nové v poradí už tretie CD ktoré nesie názov ENS&FRIENDS. Kapela na CD usilovne pracuje štúdiu ich gitaristu Ľuboša. Na CD sa bude podielať rada hudobníkov, našich kamarátov, preto ten názov. Dátum vydania ešte nieje presný. Pár skladieb z pripravovaného CD ENS&FRIENDS je už zavesených na internete. Konkrétne sú to skladby ako Odvykám ku ktorej napísal text slovenský Básnik Ján Štrasser, ďalej melodická skladba Skúsim v ktorej počuť prvky elektroniky a skladba Hviezdny prach. Pop Rocková skupina ENS v zložení Marek Muzika (spev, gitara), Ľuboš Korčok (gitara), Martin Ballay (basgitara), Michal Chrenko (Bicie).

www.ens.sk

Januárové Prekvapenie[/co­lor]

Kapela vznikla v januári 1998 vo Vrábľoch. Pri príležitosti prvého koncertu, ktorý sa mal mimochodom konať v januári, ešte neexistoval názov, takže toto zoskupenie bolo na plagáte pomenované ako januárové prekvapenie koncertu. JP má za sebou účinkovania na koncertoch a festivaloch po Slovensku, Čechách, Maďarsku a Poľsku. Kapela sa sama považuje hlavne za koncertnú a hráva prevažne vlastné veci. Čo sa týka štýlu – nie je bližšie špecifikovateľný. Zostava: 2 gitary, basa, bicie, saxofón a flauty. Existujú 4 demáče vo vlastnej réžii. Posledný má názov: “HUDOBNÍ NOSIČI”

www.januaroveprekvapenie.com

Kabát Revival: [/size][/color]

Ako každá hudobná skupina sme hrávali vlastné pesničky a kombinovali to rôznymi prebratými od iných interpretov Na koncertoch sme si všímali, že na pesničky od Kabátu sa zabáva najviac ľudí a tak sme si raz povedali (rok 2005), že tomu treba dať “formu”. Nacvičili sme viac Kabátov a vznikol Kabát revival. Potom bola pauza počas ktorej náš spevák Patrik Imre spieval v skupine Metalinda a keď odtiaľ odišiel, tak sme znova oprášili Kabát revival. Vystupujeme po celom Slovensku a Čechách. Ponúkame takmer dvojhodinovú show, v ktorej sú zahrnuté najväčšie hity. Naše vystúpenia máme spravené tak aby sa čo najviac podobali originál vystúpeniam Kabátu. To sa týka hudobného prevedenia, choreografie na pódiu a v neposlednom rade aj oblečenia.

www.kabatrevival.sk

Horkýže Slíže[/color]

Horkýže Slíže je slovenská hudobná skupina ktorá vznikla roku 1992 v Nitre. Skupina hrá rockovú hudbu. Jej štýl sa postupne s vydávaním albumov menil, od tvrdého rocku s humornými textami, neskôr na soft rock s nemenej vtipnými skladbami, a dá sa všeobecne klasifikovať akocomedy rock, aj punk rock.

www.horkyzeslize.sk

student24/music-zone

koncert
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM