Jakub Forgács Šport

Hokejisti bystrickej UMB ukázali srdce: Vydražili dresy, aby pomohli nevyliečiteľne chorým deťom

Keď šport pomáha... Aj tak by sa dal nazvať šľachetný počin banskobystrických hokejistov z UMB. Za predaj retro dresov získali krásnu sumu. Teraz pomôže tým, ktorí to najviac potrebujú.

Ilustračný obrázok k článku Hokejisti bystrickej UMB ukázali srdce: Vydražili dresy, aby pomohli nevyliečiteľne chorým deťom
Zdroj: TASR

Krásnych 1 300 eur sa vyzbieralo pri predaji retro dresov hokejistov UMB. Poputujú na pomoc pre nevyliečiteľne choré deti do neziskovej organizácie Plamienok. „Slávnostné odovzdanie výťažku je naplánované na utorok 17. mája 2016 o 11:00, na pôde Rektorátu UMB v Národnej ulici. Odovzdávania sa zúčastní vedenie klubu UMB Hockey teamu a zástupcovia Plamienka,“ uviedla Zuzana Ševčíková, referent marketingovej komunikácie UMB.

Mimo súťažných zápasov privítali hokejisti UMB v rámci exhibície hokejovýteam “MATI AVIATORS” z Moskvy. Tento zápas odohrali ešte vlani v decembri v špeciálnej edícii retro dresov. „Tie po zápase išli na dražbu.Gesciu nad myšlienkou retro dresov a dražby mal Radovan Juraštík, jeden z brankárov tímu, ktorý predčasne ukončil sezónu kvôli zraneniu. Dres jeho samotného sa vydražil za neuveriteľných 435 eur,“ dodala.

Čítajte tiež:

Najnovšia posila bystrických hokejistov. Do tímu baranov prichádza Surový!

Foto: ilustračné

Zdroj: UMB
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM