Tomáš Šuhajda Životný štýl

Humenská rock-posthardcorová kapela má nový videoklip: Stíšte si repráky, toto je poriadne tvrdá muzika

Humenská skupina .STEPASIDE., známa svojím tvrdším štýlom muziky, pustila v týchto dňoch von nový videoklip. A to k songu Of a True Light. Pozrite a vypočujte si ho. Aké sú ďalšie plány kapely?

Ilustračný obrázok k článku Humenská rock-posthardcorová kapela má nový videoklip: Stíšte si repráky, toto je poriadne tvrdá muzika
Zdroj: YouTube.com

Klip k pesničke Of a True Light sa podarilo natočiť v priebehu jediného dňa. „Za kamerou stál náš kamarát Rusty Shepherd. Spolupracovali sme s ním už aj v minulosti, či už čo sa týka promo fotenia, resp. má na svedomí aj videoklip k skladbe Retrace, ktorý pre nás natočil na našom európskom turné s kapelou Retfish v roku 2014,“ ozrejmil pre spravodajský portál Humenné 24 spevák a gitarista zo .STEPASIDE. Miro Selecký.

V strelnici

Podľa jeho ďalších slov sa natáčanie uskutočnilo v brestovskej strelnici Sheriff, ktorej priestory im poskytol ich ďalší dlhoročný kamarát. Of a True Light je ich druhým videoklipom z minuloročného 6 piesňového EP s názvom Choices.

„K jednej zo skladieb z neho je rozpracované aj takzvané lyric, teda textové video a snáď sa ho podarí dokončiť v priebehu najbližších týždňov,“ prezradil M. Selecký.

Nové songy

.STEPASIDE. má za sebou jarné koncertné mini turné po Slovensku. Ďalšie akcie zatiaľ dohodnuté nemá. „Vyzerá to, že leto strávime nacvičovaním nových songov, na ktorých sme už začali pracovať,“ priblížil spevák a gitarista kapely s tým, že ďalšie koncerty vidí reálnejšie až na jeseň, ale ak sa vyskytne príležitosť zahrať si niekde aj predtým, radi sa jej chytia.

.STEPASIDE. - Of a True Light (official music video)
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM