Kornel Kubík Udalosti

Jump Slovensko 2014: Známi sú už všetci rečníci a registrácia na konferenciu je otvorená

Registrácia účastníkov na tretí ročník konferencie Jump Slovensko 2014 je oddnes otvorená. Známi sú už všetci rečníci aj kompletný program. Sledovať konferenciu budú môcť aj študenti na školských viewing parties.

Ilustračný obrázok k článku Jump Slovensko 2014: Známi sú už všetci rečníci a registrácia na konferenciu je otvorená
Zdroj: Dnes24.sk

Jump Slovensko 2014 je tretí ročník najväčšej konferencie neziskových iniciatív a organizácií. Jej organizátorom je neziskovka Voices. Na podujatí, ktoré sa koná v stredu 15. októbra v bratislavskom Technopole, sa stretnú ľudia, ktorým Slovensko nie je ľahostajné.

V doobedňajšej časti programu vystúpi jedenásť spíkrov s príbehmi o svojej práci, úspechoch aj neúspechoch. Pozvanie prijali okrem iných zakladateľka integračného centra a organizátorka festivalu Jašidielňa Soňa Holúbková zo Žiliny, odborník na extrémizmus a politické násilie Lars Erik Berntzen z Nórska, jazykovedkyňa a zakladateľka o. z. S(z)lomarát Lucia Satinská, koordinátorka medzinárodného urbanistického festivalu reSITE Milota Sidorová či študent, nadšenec a milovník kávy Michal Molčan z Nitry.

Poobede sa účastníci rozdelia do piatich Nápadísk, aby sa vzájomne spoznali, podelili o podnety a skúsenosti a diskutovali na témy ako spolupráca so školami, s verejnou správou či médiami, ako zvládať nenávistné prejavy či poraziť extrémizmus. Po oficiálnej časti programu čaká na účastníkov AfterJump – priestor na oddych, zdieľanie a zábavu. Kompletný program a registračný formulár nájdete na www.jumpslovensko.sk.

„Podujatie bude tento rok jedinečné tým, že chceme aspoň na desiatich gymnáziách a stredných školách na celom Slovensku usporiadať školské viewing parties – stretnutia pedagógov a študentov, ktorí budú doobedňajší program pozerať spolu v priamom prenose. Získajú tak užitočné informácie, dobrú energiu a pestré inšpirácie. Prostredníctvom príbehov spoznajú konkrétnych ľudí, ktorí robia niečo užitočné pre svoje okolie,“ dodáva Ivan Ježík, vedúci organizačného tímu a riaditeľ Voices.

Foto: Voices

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM