Jaroslav Dodok Životný štýl

Konto Dominiky Mirgovej na YouTube neexistuje, zrušili ho

Slovenská speváčka Dominika Mirgová sa mohla v uplynulých dňoch na vlastnej koži presvedčiť o tom, že úspech sa neodpúšťa.

Speváčke, ktorá prežíva úspešný comeback na hudobnú scénu, totiž z ničoho nič zrušili oficiálne konto na videoportáli YouTube. Podľa jej zástupcov sú za tým internetové útoky nenávistných používateľov, ktorí využili možnosť nahlásiť nevhodný obsah.

Na základe pravidiel YouTube má totiž každý nespokojný používateľ právo nahlásiť podozrivé správanie iných ľudí. Dominika Mirgová, ktorej singel Nová patril v uplynulých týždňoch k najsledovanejším slovenským skladbám a zaznamenal vyše 1,2 milióna pozretí, však na prísne pravidlá doplatila.

[blockquote]Nás­troje, ktoré majú slúžiť na ochranu a dodržiavanie pravidiel, sa totiž dostali do rúk jej neprajníkom a tí speváčku hromadne nahlásili s argumentom porušovania pravidiel. KanálDMirgova­Official tak dnes už na internete nie je.[/blockquote]

[youtube=400,322]h­ttp://youtu.be/8fqMQ8×d-rU[/youtube]

"Bola som z toho v šoku. Netušila som, že sa niečo také môže stať a doteraz nechápem, čo ľudí motivuje k tomu, aby robili takéto zlo,“ poznamenala na margo nepríjemností s videoportálom speváčka.

Jej manažér to ale vidí inak.** "Objavili sme isté skutočnosti, na základe ktorých sa domnievame, že za blokovaním nášho účtu je cielený zámer ublížiť a poškodiť Dominiku. Postupovali sme podľa pravidiel YouTube, na obsah videí vlastníme všetky práva a poskytovateľ služby tak nemá dôvod náš kanál rušiť. Situáciu riešime, sme na stope človeka, ktorý zapríčinil tieto nepríjemnosti, je to len otázka času. Zvažujeme aj právne kroky. Veríme, že sa nám podarí dostať profil späť v pôvodom stave,“** skonštatoval.

Fanúšikovia a fanúšičky však za speváčkou stoja a denne od nich dostáva množstvo správ a sťažností, že skladbu na internete nemôžu nájsť.

"Videá sme boli nútení zverejniť na dočasnom kanáli, ktorý je k dispozícii pre fanúšikov, ktorí si Novú žiadajú naspäť. Veríme však, že sa nám ku "strateným miliónom“ podarí vrátiť. Dominike však oveľa viac chýba spätná väzba od fanúšikov a komentáre od ľudí, ktorým skladba nejakým spôsobom spríjemnila deň, či dokonca pomohla prekonať problémy vo vzťahu,“ prezradil Michal Šefčík, ktorý speváčku zastupuje.

Dominika pritom nie je jediná, ktorá sa stretla s nepríjemnosťami s YouTube. Minulý rok zrušila služba profil aj speváčke Lady Gaga.

[size=14] [link=http://www­.student24.sk/clan­ky?extend.135559_Su­perstaristka-Mirgova:-Treba-tvrdo-makat-a-riskovat---]Prečítajte si aj rozhovor s Dominikou Mirgovou[/lin­k][/size]

student24/webnoviny foto: sita

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM