Jaroslav Dodok Udalosti

Ľadová diskotéka prilákala desiatky ľudí

Mesto Prešov a MSS PREŠOV, s.r.o. organizuje v Ice aréne Pod Kalváriou „Disco na ľade", ktoré malo premiéru minulú sobotu. DJ Johny vytvoril v Prešovskej aréne nezabudnuteľnú atmosféru, keď okrem hudby zabával korčuliarov aj svetelnými efektmi

Ľadovým diskotékam v Prešove ešte nieje koniec, pretože najbližšia sa uskutoční už v sobotu 28.januára. Opýtali sme sa účastníčky Radky Gogoľovej (16), ako hodnotí túto akciu a aké dojmy si z nej odniesla.

Čo si pod pojmom ľadová disco predstaviť?//// Predstavím si hlasnú hudbu, reflektory a ľudí, ktorí tancujú na korčuliach.

Ako si sa dozvedela o tejto akcii?**** Pozerala som si na internete, kedy bude ďalšie verejné korčuľovanie. Na ich stránke bolo, že bude ľadová diskotéka a veľmi ma to zaujalo, lebo som na takej akcii predtým ešte nebola. Následne som sa už len normálne obliekla a zobrala si zo sebou nabrúsené korčule.

Aké očakávania akcia splnila a aké nie?//// Mne sa ľadová disco veľmi páčila, ale očakávala som, že tam ľudia budú aspoň trochu tancovať. Skôr sme sa len korčuľovali dookola ako na verejnom korčuľovaní. Ale každý kto chcel, tak sa vynašiel. My sme s kamarátkou skúšali robiť otočky do hudby.

Čo sa ti najviac páčilo na ľadovej disco?//// Farebné osvetlenie a hlasná hudba. Vyzeralo to tam ako na skutočnej disco. Páčilo sa mi aj to, že mladí ľudia sa dokázali baviť bez alkoholu. Stretla som tam veľmi veľa starých kamarátov, ktorých som dlho nevidela. To ma veľmi potešilo.

Uvítala by si viac podobných akcií pre Prešovčanov?//// Určite by som uvítala viac takýchto akcií, ako bola Ľadová diso . Privítala by som také akcie, kde sa dá vybiť nadbytočná energia.

Ľadová disco sa uskutoční aj túto sobotu 28.januára, išla by si na takúto akciu ešte raz?//// Žiadnemu teenagerovi sa podľa mňa nechce sedieť doma a ani mne. Preto by som určite išla zas na takúto akciu. Pozývam preto všetkých ostatných záujemcov.

Text: Marek Balčák Foto: greatmilan, http://pis.sk/

Ladová diskotéka
20
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM