Jaroslav Dodok Šport

Letné študentské hry lákajú na futbal, tenis, aerobik či večernú párty

Apache Entertainment v spolupráci so Študentskou radou vysokých škôl pripravujú pre študentov a mladých ľudí ďalšie športové podujatie.

Ilustračný obrázok k článku Letné študentské hry lákajú na futbal, tenis, aerobik či večernú párty
Foto: Jaroslav Dodok

Po dvoch úspešných ročníkoch Zimných študentských hier sa rozhodli zorganizovať aj letnú verziu hier, počas ktorých sa bude súťažiť vo futbale, volejbale, tenise, inline korčuľovaní, či basketbale.

Letné študentské hry 2013 sa uskutočnia v dátume 20.-22.9.2013 v stre­disku Relax Centrum Skalka v Skalke pri Kremnici. Na čo sa môžu študenti tešiť? Počas súťaží budú mať účastníci šancu vyhrať skvelé ceny, ktoré do súťaži venovali sponzori Letných študentských hier 2013.

Pre tých, ktorí uprednostňujú šport, ktorý nie je viazaný na čas alebo body, budú pripravené aerobné disciplíny pod vedením kvalifikovanej inštruktorky, ako napríklad zumba, aerobik, či piloxing.

Okrem súťaží pôjde samozrejme aj o zábavu. Počas dvoch kultúrnych večerov sa účastníci budú môcť zabaviť na Carat Party, kde vystúpia rôzne kapely a DJ- i. Druhý večer bude slávnostné odovzdávanie cien.

Účastníci budú mať v cene podujatia zabezpečené ubytovanie na 2 noci, plnú penziu, prístup k športoviskám a disciplínam, ako aj program počas kultúrnych večerov.

Viac informácii nájdete TU!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM