Jaroslav Dodok Festivaly

LMFAO to v Bratislave odpáli 14. augusta!

Bratislava sa môže tešiť na veľkolepú koncertnú šou kalifornského dua s viac ako tridsiatimi tanečníkmi a hudobníkmi. Pódium bude plné svetelných vizuálnych efektov a rôznych rekvizít.

14. august čakajú Inchebu megahity[/size][/co­lor]

Jedna z najžiadanejších súčasných popových skupín LMFAO sa predstaví 14. augusta v Bratislave. Areálom Incheba Open Air budú znieť hity ako Party Rock Anthem, Sexy and I Know It či Sorry for Party Rocking.

**LMFAO sa preslávilo najmä megahitom Party Rock Anthem. S pesničkou sa spája aj originálny tanec „shuffling“, ktorý si vo svete podmanil milióny fanúšikov. **

** Sexy and I Know It** [youtube=400,322]h­ttp://youtu.be/wyx6JDQC­slE[/youtube] Zdroj: youtube

Poznáme line up, i vstupné[/si­ze][/color]

[blockquote]Na koncerte vystúpi aj známa slovenská dvojka Bacil&Rakby, DJ Kappa, tanečná skupina Ladylicious, DJ Carlo&DJ Braňo, DJ Lia Kustanczi a DJ Breeth + special guest. O tento skvelý line-up sa postarala agentúra Publique, je sa na čo tešiť. Kapela koncertovala v neďalekej Viedni, ale aj u našich českých susedov v Prahe. Na slovensku bude mať premiéru.[/bloc­kquote] Vstupenky na vrchol koncertného leta sa za aktuálnych 35 € predávajú na www.ticketportal.sk. V predaji sú tiež VIP vstupenky za 60 €, ktoré zabezpečujú sedenie na VIP tribúne s priamym výhľadom na pódium, samostatný VIP vchod, oddelené VIP parkovisko pre autá, služby VIP baru s pestrou ponukou nápojov
a zdarma nápoj Sappé Aloe Vera pre každého.

LMFAO chcú v Bratislave odšťavovať zeleninu![/si­ze][/color]

Úspešné duo si na svetovom turné dáva veľký pozor na zdravú životosprávu. Preto v ich šatni nesmú chýbať kvalitné odšťavovače s pestrou paletou zeleniny a ovocia. V požiadavkách slávnej dvojice na vyše 50 stranách nechýba zoznam čerstvých surovín na prípravu štiav, medzi nimi špenát, mrkva, zázvor, brokolica, fazuľa, jablká, brusnice, pomaranče a broskyne. Redfoo a Sky Blue však aj zdravie berú s rezervou.

V ich chladničkách musia byť k dispozícii energetické nápoje, pivá, vodka, šampanské a dokonca kokosové mlieko. Organizátori tiež musia zabezpečiť stravu a nápoje pre celý 35 členný tím, ktorý s umelcami cestuje po celom svete.

Guetta kalifornskej dvojke výrazne pomohol[/size][/co­lor]

Kapelu LMFAO tvorí dvojica Redfoo (vlastným menom Stefan Kendal Gordy) a jeho synovec Sky Blue (Skyler Austen Gordy). Vznikli v roku 2006 v Los Angeles, kde si veľmi rýchlo podmanili prvých fanúšikov svojej filozofie Party Rock. Už prvý singel I'm In Miami, Bitch sa dostal do prvej stovky rebríčkov v USA i Kanade.

V roku 2010 si dvojicu pozval na hosťovanie do skladby Gettin' Over You aj David Guetta a o úspechu LMFAO bolo rozhodnuté. Množstvo rádiových hitov korunovaných vypredanými koncertmi po celom svete je zárukou nezabudnuteľného zážitku. Nominácia cien Grammy v kategórii najlepší tanečný / elektronický album len zavŕšila úspešné ťaženie dvojice.

student24/tasr foto: tasr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM