Tlačové správy

Los Angeles štýl: FOREVER 21 prináša kolekciu KENDALL + KYLIE

Vo vybraných obchodoch FOREVER 21 v deviatich krajinách Európy je k dispozícii exkluzívna kolekcia KENDALL + KYLIE pre FOREVER 21. Pozrite rýchlo detaily.

Ilustračný obrázok k článku Los Angeles štýl: FOREVER 21 prináša kolekciu KENDALL + KYLIE
5
Galéria
Zdroj: FOREVER 21

Móda má meniť každodenný život na niečo mimoriadne, tak ako to v 57 krajinách po celom svete robí značka pre mladých z Los Angeles FOREVER 21. Jej predajne sú miestom tých najštýlovejších outfitov.

FOREVER 21 vyvoláva vlnu nadšenia medzi svojimi fanúšikmi a prináša do svojich obchodov vo vybraných európskych krajinách najhorúcejšiu svetoznámu značku: kolekciu KENDALL + KYLIE, obľúbenú kolekciu oblečenia a doplnkov s miliónmi priaznivcov, autorsky podpísanú tými najvplyvnejšími módnymi sestrami súčasnosti.

Popkultúrny fenomén a ikony štýlu Kendall a Kylie vniesli do kolekcie to najlepšie zo svojho osobitého štýlu. Sofistikované, klasické a ženské strihy sú pod dohľadom Kendall elegantné a moderné, zatiaľ čo Kylie prináša rozmanitú originalitu a hravosť, vďaka ktorej ju pozná celý svet.

Od 12. apríla môžu návštevníci predajní FOREVER 21 získať svoj vlastný KENDALL + KYLIE outfit a vybrať si z mnohých trendy štýlov i klasických strihov. V kolekcii nechýbajú základné odevy navrhnuté tak, aby sedeli a lichotili každej postave, oblečenie vhodné na večierky pre milovníkov mestskej módy, upnuté šaty na telo, športové podprsenky, bombery, či šaty zo sieťoviny. To všetko sú pohodlné, a napriek tomu výnimočné módne kúsky, ktoré pozdvihnú váš vzhľad!

Ceny jednotlivých kúskov kolekcie sa pohybujú od 9,95 do 59,95 EUR.

Uvedenie kolekcie KENDALL + KYLIE pre FOREVER 21 nemohlo prebehnúť bez povšimnutia: FOREVER 21 spôsobil rozruch digitálnou kampaňou pod názvom Hádaj, kto prichádza?, prostredníctvom ktorej FOREVER 21 vyzval svojich priaznivcov, aby uhádli meno slávnej značky, ktorá sa objaví na pultoch jej predajní. Aktivácia prebiehala v 9 krajinách a získala desaťtisíce účastníkov.

*Kolekciu bude možné dostať exkluzívne v predajniach FOREVER 21 v Bulharsku, na Cypre, v Českej republike, Grécku, Poľsku, Portugalsku, Rumunsku, v Španielsku a na Slovensku.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

FOREVER 21: Nová kolekcia KENDALL + KYLIE
5
Galéria
Zdroj: FOREVER 21
Zdroj: FOREVER 21
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM