Jaroslav Dodok Ostatné

Máte odvahu meniť myšlienky na činy?

Už najbližší utorok, 11.12. o 17:00 v UPeCe v Mlynskej Doline sa uskutoční v poradí šieste Fórum inšpiratívnych myšlienok.

Ilustračný obrázok k článku Máte odvahu meniť myšlienky na činy?
Foto: Jaroslav Dodok

Ide o podujatie, ktoré v sebe spája vystúpenia zaujímavých rečníkov, workshopy a prezentácie iniciatív so zaujímavými projektmi. Je určené hlavne študentom vysokých a stredných škôl, keďže bude venované téme mimoškolského vzdelávania, dobrovoľnej aktivite navyše a ochote samostatne pracovať na vlastnom raste. “Aké vysvedčenie chceš od života?” sa budeme pýtať spolu s našimi inšpiratívnymi hosťami.

17 ročný študent Jaroslav Dodok porozpráva o tom, ako sa mu zmenil život, keď v 13 rokoch absolvoval dôležitý telefonát. Vystúpia aj pani učiteľky z Dobšinej Erika Polgáriová a Eleonóra Liptáková, ktoré prezradia, ako sa rozhodli riešiť nepriaznivú situáciu v ich škole, nakoľko veria, že každý má právo na vzdelanie. Juraj Kováč vám dá návod, ako sa rozbehnúť svoj projekt od nuly – bez skúseností a bez peňazí, ako sám hovorí „s holou riťou“. Pozvanie tiež prijali Vladimír Burjan, ktorý pracuje celý život v školstve a vie prečo je učenie dôležitejšie, ako školská dochádzka a Dávid Králik, progresívny učiteľ a blogger, ktorý sa pozrie na školstvo a vzdelávanie inak. Podujatie povedie uznávaný líder tretieho sektora a zmeny občianskej a politickej spoločnosti na Slovensku Pavol Demeš.

Okrem inšpiratívnych spíkrov sa môžu účastníci tešiť aj na workshopy iniciatív Challengest, UniValue a Tvoj Buddy. Good Morning Creativity, ktorý prídu na podujatie až z Paríža a Rozbehni sa! si pripravili pre účastníkov odborné workshopy.

Cena vstupenky je 5€ pre študentov a 8€ pre zamestnaných. Počet účastníkov podujatia je limitovaný, takže je potrebná registrácia vopred. Registrovať sa môžete na web stránke podujatia.

Podujatie sa uskutoční za podpory občianskeho združenia Manageria, Nadačnému fondu Telekom a Nadácii VÚB.

Viac info: http://www.manageria.org/…-k-cinom/254

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM