Jaroslav Dodok Životný štýl

Miss Universe pozná dvadsiatku najkrajších Sloveniek

Súťaž krásy Miss Universe má bližšie k poznaniu finálovej dvanástky. Kastingy v sobotu vyvrcholili záverečným konkurzom v Bratislave a porota na čele so Silviou Lakatošovou vybrala semifinálovú dvadsiatku.

//"Každá z dievčat je absolútne iná. Máme krátkovlasé, máme dlhovlasé, máme hrdzavé, blondínky aj tmavé a práve tým sú pre mňa výnimočné. Vybrať z nich dvanástku bude veľmi náročné, veď prvý rok sa nám stalo, že na sústredenie poputuje až dvadsať dievčat,“ //zhodnotila výber najkrajších žien Slovenska riaditeľka súťaže Silvia Lakatošová.

Dievčatá už budúci týždeň čaká niekoľkodňové sústredenie, na ktorom sa stretnú s profesionálnym tímom kaderníkov a vizážistov.// "Poradíme im, na čom by mali ešte zapracovať a kde trošku schudnúť. Budem s nimi tri dni bývať, takže od rána do večera uvidím, ako sa budú správať a akú majú disciplínu, takže aj toto bude veľmi dôležité pre ďalší postup,“// priblížila najbližší program dievčat. V rovnakej situácii bola takto pred rokom úradujúca slovenská Miss Universe Dagmar Kolesárová.// „Dievčatá by mali byť hlavne čo najprirodzenejšie a mali by zapracovať na chôdzi a postave. Bude to veľmi namáhavé, tak by si mali priniesť aj veľa energie a elánu,“// poradila uchádzačkám o korunku krásy.

Tohtoročné kastingy na Miss Universe navštívila približne tisícka dievčat. Na rozdiel od súťaže Miss Slovensko môžu mať jej uchádzačky aj tetovania, piercingy, telá vylepšené skrášľovacími zákrokmi a nemusia spĺňať podmienku minimálnej výšky.

Zdroj: SITA, FOTO: SITA, Jozef Jakubčo

miss
13
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM