Michal Lendel Zábava

Mladí filmári zaskočili ľudí na košickej Hlavnej: Ako by ste na túto otázku odpovedali vy? :)

Zamysleli ste sa niekedy nad otázkou, čo by ste urobili, keby ste vedeli, že nezlyháte? Tak presne toto zaujímalo troch čerstvých maturantov, ktorí pricestovali do Košíc, aby získali odpovede od päťdesiatky ľudí z metropoly slovenského východu.

Ilustračný obrázok k článku Mladí filmári zaskočili ľudí na košickej Hlavnej: Ako by ste na túto otázku odpovedali vy? :)
Zdroj: YouTube.com

Flick team, ako si títo mladí filmári hovoria, oslovili na košickej Hlavnej presne päťdesiatku ľudí. Medzi zastavenými boli okrem Košičanov aj návštevníci z iných slovenských miest, ako i zahraničia. Na nich všetkých čakala otázka, ktorá niekoho prekvapila, iných hneď rozosmiala. No po chvíli rozmyslenia odpovedali všetci.

Medzi ľuďmi zazneli rôzne odpovede. Jedni by chceli zmeniť spoločnosť, vymyslieť lieky na nevyliečiteľné choroby, iní chceli pre zmenu zabezpečiť seba i svojich najbližších. „Pri natáčaní sme zažili niekoľko krásnych odpovedí, niektoré naozaj dojali aj nás. Ale bohužiaľ, ako ste mohli vidieť, ľudia často myslia len na seba a to sa ukazuje aj v odpovediach,“ prezradil jeden z členov zoskupenia.

Zámerom mladých filmárov bolo, aby ľudia videli ako odpovedajú iní a možno, aby sa troška zamysleli nad sebou, čo by chceli zmeniť a práve odpovede iných ľudí ich môžu podľa čerstvých maturantov motivovať začať rozmýšľať trošku inak.

Jedna otázka pre 50 Košičanov a návštevníkov mesta
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM