Jaroslav Dodok Ostatné

Mladí to v Bratislave opäť rozbalia!

Aj toto leto bude v centre hlavného mesta prebiehať projetk „Rozbaľ to, Bratislava!“ ktorý sa zaradí do siete podujatí Kultúrneho leta a hradných slávností. Organizátori tohto projektu, ktorými sú ID Space Team a Mestský parlament mladých pripravujú už druhý ročník tejto úspešnej akcie.

Ilustračný obrázok k článku Mladí to v Bratislave opäť rozbalia!
Foto: Jaroslav Dodok

2 letné víkendy pre mladých

V lete bude občianske združenie ID Space Team spolu s Mestským parlamentom mladých v spolupráci s Magistrátom hlavného mesta SR Bratislavy organizovať už druhý ročník úspešného projektu „Rozbaľ to, Bratislava!“. Podujatie bude prebiehať počas dvoch víkendov v júni a júli v centre hlavného mesta. Cieľom projektu je poskytnúť mladým ľuďom v Bratislave priestor na prezentovanie vlastnej tvorby, talentu, a aktivít. Projekt je zameraný na širokú škálu smerov od umenia (či už výtvarného, hudobného, tanečného, alebo akéhokoľvek iného), cez pohyb a šport, až po vedomostné aktivity. Našou úlohou a súčasne cieľom je vytvoriť priestor pre voľný čas a ideálne podmienky pre mladých ľudí, ktorý nechcú celé prázdniny sedieť doma.

Tradične bude vytvorená aj “obývačka mladých“ pre účinkujúcich, divákov aj okoloidúcich, kde bude priestor na debaty, oddych, či sledovanie aktuálneho programu. Ten bude zahŕňať vystúpenia hudobných kapiel, tanečníkov, umelecké workshopy, živé debaty, výstavy, prezentácie dobrovoľníckych a mládežníckych organizácií a veľa iného. Okrem toho budú prebiehať výstavy talnetovaných mladých umelcov. To ani zďaleka nie je všetko! Svoj priestor dostanú aj fanúšikovia adrenalínových športov, pre ktorých bude pripravený skatepark a vystúpenia.

Reportáž z minulého ročníka si môžete pozrieť TU!

Od mladých pre mladých. A prečo?

Už minulý rok sa skupine ľudí podarilo vytvoriť skvelý projekt, ktorý poskytoval mladým priestor na prezentáciu a zaujal nemálo ľudí. V tejto myšlienke sme sa rozhodli pokračovať aj tento rok. Je dôležité, aby mali aj mladí ľudia šancu ukázať verejnosti, čo v nich naozaj je. Súčasne by sme týmto chceli osloviť organizácie, združenia, ale aj firmy aby sa zapojili do projektu a prispeli aj svojou snahou k angažovanosti na činnostiach v našom meste.

Chcete sa do projektu zapojiť?

Pre všetkých mladých aktívnych ľudí je tu skvelá príležitosť na sebarealizáciu! „Ak si aktívny človek, ktorému sa nechce celé leto stráviť doma, poď von do mesta a ukáž, čo v tebe je!“ presne takto znie tohto ročná výzva. Prihlásiť sa môžu jednotlivci, ale aj celé skupiny. Je to jednoduché. Stačí vyplniť prihlasovací formulár, ktorý nájdete na internetovej stránke www.idspaceteam.com/rozbalto.html a poslať nám ho mailom na adresu idspace.team@gmail.com

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM