Jaroslav Dodok Životný štýl

Móda: Dievčatá, nenechajte sa unudiť zimou

Šedo, zima ako v Rusku a k tomu ešte stále sneží. Ráno do školy zhrabneme svoj žmolkavý kabát, vezmeme prvý šál čo nám príde pod ruku, nastokneme špinavé čižmy a už utekáme. Ak aj váš ranný odchod z domu vyzerá podobne, tak sa rýchlo zbavte týchto po

**Outfit1– Dáma v modrom **//// Premeňte sa na krásnu slečnu v modrom, čiernom, prípadne aj béžovom kabáte. Hnedá je v kurze, tak pokojne kabátik previažte elastickým opaskom, zlaďte ho s taškou a topánkami, prípadne vytiahnite veľký klobúk a voila, Paríž je váš !

Outfit2– Športová kráska//// Ak sa cítite lepšie v pohodlnej bunde a krásnych snehuľkách, tak sa jednoznačne nájdete v tomto športovo-dievčenskom outfite. Stačí ak si okolo krku omotáte pletený šál, nahodíte vysokú sukňu a pod ňu teplé pančušky, no a potom už žiadna guľovačka nemá šancu vás poraziť !

Outfit3– Len tak, na prechádzku…//// Pokiaľ sa necítite na veľké parádenie, tak stačí len vziať bundu výraznejšej farby a skombinovať ju s neutrálnymi jazdeckými nohavicami a čižmičkami. Oči si radšej ochráňte okuliarmi, aby ste nemuseli žmúriť kvôli slnku, čo sa odráža od bieleho snehu. Rúčky si ochránite teplými rukavicami.

Outfit4– Na latté s kamarátkami//// Určite väčšina z vás je majiteľkou nejakej farebnej šatky, prípadne arafatky, tak prečo nevytiahnuť aj niečo takéto? Bundička do pása vo farbe vašej šatky, obľúbené, pohodlné džínsy, spolu s vyššími čižmami a komplimentom sa zaručene nevyhnete!

**Outfit5– Béžová popoluška **//// V jednoduchosti je krása! Béžový kabát so zaujímavým prešívaním a gombíkmi, stačí doplniť bielou baretkou. Tmavé, pohodlné čižmy s hrubším opätkom vám zaručene nedovolia balancovať. V tejto milej kombinácii vám neodolá žiadny princ.

Modelky: Lucia Kružicová
Lenka Kuzmová
Kristína Kružicová Foto: Kristína Kružicová Text: Paula Lopušníková

ženska moda
18
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM