Peter Dóža Festivaly

Na Bažant Pohode 2014 dostanete morskú chorobu. Seasick Steve !

Vlastným menom Steven Gene Wold, ktorý tento rok oslavuje. Vlastne nie. Neoslavuje pretože presný jeho dátum narodenia nie je známy. No má približne 72-73 rokov. Ako malý chlapec, v rannej puberte odišiel z domu a začal bývať všade. Zložil si veci, zarobil na jedlo a znovu šiel ďalej.

Ilustračný obrázok k článku Na Bažant Pohode 2014 dostanete morskú chorobu. Seasick Steve !
Foto: Peter Dóža

Čo mu pomohlo ku sláve ? Kus dreva a tri struny !

Po krátkom čase si jeho talent všimli hudobníci a začal vystupovať na rôznych festivaloch, jammovačkách. Má za sebou niekoľko albumov, nespočetný počet vystúpení a jeho meno sa nielen v Amerike pretriasa bluesovým prostredím s veľkým uznaním. Vďaka hudbe ktorú tvorí skutočne od srdca, precestoval celý svet. Naozaj celý. Vystúpenia v Amerike, Európe, Azii, či v Austrálii.

Bažant Pohoda 2014 spáchala, že Steve prvý krát vystúpi na Slovensku. Neviem ako vy, ale ja tam budem 10.-12.7.2014 ! Pohoda z neho jednoducho sála. Vyzerá ako z filmu. Žije život, ktorý v dnešnej dobe len málokto zvláda.

Nie len Seasick Steve, ale aj mnoho ďaľších kapiel to tento rok na festivale Bažant Pohoda 2014 poriadne roztočí. Študent24 bude pri tom a prinesie vám všetky novinky predfestivalové, festivalové aj pofestivalové.

Pre inšpiráciu si pustite skladbu od spomínaného „Hobo Man-a“ alebo sa nechajte naladiť druhým videom s Pohodovou atmosférou, ktorá panovala na festivale minulý rok.

Foto:facebook­.com/seasickste­ve Video:youtube.com

Seasick Steve
5
Galéria
Seasick Steve
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM