Jaroslav Dodok Zábava

Na fakulte v Bratislave sa nocovalo a punkovalo: Čo študentov prekvapilo najviac?

Fakulta Architektúry Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave má mnoho tradícií a jednou z nich bola aj štvrtková Noc Architektúry N/A s podnázvom Let´s get punk! My sme sa na tejto unikátnej akcii zastavili a práve teraz vám prezradíme, čo sa za zatvorenými dverami univerzity udialo...

Ilustračný obrázok k článku Na fakulte v Bratislave sa nocovalo a punkovalo: Čo študentov prekvapilo najviac?
Foto: Jaroslav Dodok

Podujatie bolo situované práve vo fakulte, v ktorej si návštevníci a nadšenci architektúry mohli pozrieť okrem interiéru školy, učební aj vystavené ateliérové práce študentov fakulty.Tento rok sa N/A niesla v znamení študentského workshopu, v ktorom študenti vytvárali nové oddychové priestory v budove .

Fanúšikovia tvorivých workshopov či prednášok mohli navšíviť špagetový workshop, zúčastniť sa prednášky o činnosti Banskej St a nice a porozprávať sa s jej predstaviteľmi, Čo – Čerstvé ovocie, Autonómna zóna Lafranconi alebo 1×1 platforma a iní. Návštevníkov bavili svojími speechmi aj študenti FA STU a VŠVU, ktorí na stand up comed arch/punk prezentovali verejne svoje projekty.

K dispozícií bola aj chill out zóna, čajovňa či novootvorená klubovňa fakulty. Najväčší zážitok, ktorý vyvolal dojem u väčšiny zúčastnených bola Héliová inštalácia v tvare vlny.

Čo sa na univerzite nikto nikdy nenaučil, o tom porozprávali predstavitelia organizácií : Štúdio zážitku , PDCS, Iuventa alebo Voices. Celý večer spríjemňovala hudba obľúbených Dj´s Bobsan a Emonoizboyz.

foto : Marián Šedivý

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM