Jaroslav Dodok Zábava

Na parkete viac ako 300 tanečníkov!

Dňa 24. 2. sa vo dvorane Hotela Reduta uskutočnil ples Gymnázia Boženy Slančíkovej Timravy. Záujem bol až taký veľký, že tanečný parket bol počas celej voľnej zábavy preplnený. Lístkov sa predalo vyše 300, čo je doteraz rekordne veľa a to sa ples o

Program začal, ako už býva zvykom, príhovorom pani riaditeľky, po ktorom nasledovalo hudobné vystúpenie, tanec a scénický tanec. Po krátkej prestávke nasledovalo druhá časť programu, ktorá obsahovala tanec a spev, ktorý bol však špeciálny. Na pódium vystúpili dvaja hlavní organizátori Daniel Demjanovič, ktorý je členom Študentskej únie Slovenska a Martin Morháč, ktorí zaspievali známu pieseň „Mad World z filmu Donnie Darko. Aj napriek viditeľnej tréme zvládli svoje vystúpenie na výbornú a s veľkým potleskom opustili pódium.

Po spoločnej večeri prišila na rad voľná zábava, na ktorej sa odviazal aj profesorský zbor, čo bolo milé prekvapenie pre nejedného študenta. Všetci očakávali, že profesori budú len sedieť za stolom a striehnuť na študentov. Ukázalo sa však, že aj profesori sú len ľudia a dokážu sa zabaviť ako ktokoľvek iný. Na parkete sa z nejedného vykľul parketový lev a po čase, keď sa atmosféra uvoľnila, pozývali ich do tanca aj samotní žiaci.

Na ples prišli aj členovia ŠUS-ky, ktorí sa tam stretli a spoločne zabávali, alebo diskutovali o rôznych veciach ohľadom aktivít, ktoré pripravujú. Po voľnej zábave neskôr prišla na rad druhá večera, v podobe výbornej kapustnice, ktorá sa po pár minútach stratila zo stolov .

Tento ples bol podľa mnohých výnimočný a doposiaľ najlepší, avšak našli sa aj takí, ktorým na sto percent nesplnil očakávania. Niektorým sa napríklad nepáčila voľná zábava, keď sa hrali moderné piesne a nie klasické „plesačky“ na aké sú zvyknutí. Iní tvrdia, že program nebol dostatočne dlhý a zábavný, no je ich len veľmi málo.

Deny Szoó

ples
9
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM