Kornel Kubík Udalosti

Na seminári sa dozviete, čo nerobiť, keď chcete, aby ste pracovali ako tím

Čo je teamwork a podstata spolupráce. Aj toto sa dozvedia účastníci seminára Teamwork Booster – Čo nerobiť, keď chcem, aby sme pracovali ako tím. Lektor Juraj Surma na ňom prezradí, aké chyby v teamworku robil on sám, keď viedol vlastnú organizáciu a na negatívnom príklade uvidíte, čo nerobiť.

Ilustračný obrázok k článku Na seminári sa dozviete, čo nerobiť, keď chcete, aby ste pracovali ako tím
Zdroj: Dnes24.sk

Účastníci seminára sa naučia, ako to nerobiť. Taktiež sa dozvedia triky, ktoré môžu viesť k podpore tímu a jednotlivcov. Chýbať nebudú ani zážitky, postrehy a skúsenosti ostatných účastníkov i lektora.

Juraj Surma 7 rokov manažoval Letavy najväčší umelecký workshop na Slovensku s 27 ročnou tradíciou. Štyri roky viedol Scénickú žatvu – celoštátnu prehliadku ochotníckych divadelných súborov. Dva roky viedol Štúdio zážitku a po prvý raz v ňom okúsil rozdiel medzi biznisom a tretím sektorom. Na VŠMU nechal vytlačiť divadelný plagát A2 pre premiéru predstavenia a osobne ho všade rozvešiaval po nociach ako čierny výlep. Teraz už siedmy rok pracuje s firmami na rozvoji ich ľudí.

Tréning pripravila Nezisková organizácia Voices. Koná sa v kreatívnom priestore The Spot v Bratislave 19. februára. Bližšie informácie záujemcovia nájdu na www.voices.sk/trampolina.

Foto: Ilustračné

Prečítajte si aj: Na Voices Live 33 vystúpi speváčka Jana Kirschner, tanečník z CreDance aj šéf úspešnej firmy

Chcete sa aj vy stať tvorcom spravodajstva Student24? Máte záujem pripravovať rozhovory, zúčastňovať sa inšpiratívnych podujatí a nahliadnuť do zákulisia školstva? Napíšte nám na: student@global24.sk, pošlite nám vašu tvorbu

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM