Jaroslav Dodok Životný štýl

OH 2012: Svetové krásky športu v Londýne + FOTO

Veľkolepá udalosť akou sú olympijské hry si vyžaduje veľkolepé zastúpenie. Túto vetu môžeme vnímať z rôznych uhlov pohľadu. Prvotne by sme veľkolepé zastúpenie vnímali ako skupinu aktuálne najlepších športovcov, ktorí v súčasnosti kráčajú po našej p

Mediálna propagácia si však neodpustí ani predstavenie ženskej krásy. Je jasné, že na olympiáde, kde sa zišlo niekoľko tisíc športovcov z celého sveta, sa nájde množstvo krásnych žien. Ankety už prebehli, známe sú dokonca už ak ich výsledky. Poďme sa preto pozrieť na výber niekoľkých dám, ktoré si Briti a britské média zvolili za „krásky olympiády“.

Šarmantný vzhľad a nekompromisný šport[/size][/co­lor]

Samantha Harrisonová je pozemná hokejistka Nového Zélandu. Jej krásu zachytila britská optika na detailných fotografiách v drese a malej minisukni, v ktorej nežnejšie pohlavie tento šport hrá. Domáci fanúšikovia ju prezývajú „Dynamo“ , pretože napriek svojmu nesmierne šarmantnému vzhľadu hrá skvele a nekompromisne šport, ktorý miluje.

Na zozname krásy nájdeme aj známe tenistky[/size][/co­lor]

Aj vo svete tenisu si Briti vedeli nájsť krásne ženy. Tí , ktorí tenis sledujú, musia skutočne uznať, že po kurtoch nebehá len loptička, ale aj krásne dievčatá. Do výberu krások sa dostala napríklad srbská tenistka** Ana Ivanovičová, či ruská „Maša“ **Mária Šarapovová, známa hviezda nielen z kurtov, ale už aj z mediálnej reklamy.

Ruská blondína je navyše známa aj svojím typickým povzdychom pri odpálení, respektíve odohratí každej loptičky a sčasti ju aj tento vydávaný zvuk pri odpale loptičky preslávil a stal sa jedinečným v jej podaní. Dodatočne musíme povedať, že na listinu krásnych žien olympiády sa dostala aj americká tenistka** Serena Williamsová.**

Vyšportovaná postava Portugalčanky[/si­ze][/color]

Telma Santosová okrem toho , že hrá veľmi dobre bedminton, vie nafotiť aj zvodné fotografické materiály, v ktorých ukazuje svoje telo verejnosti. Aj preto bola mladá Portugalčanka zaradená do výberu.

V ňom nesmela chýbať ani americká futbalová hviezda Alex Morganová. Futbalová hráčka FC Barcelona vie očariť nielen skvelou technikou, ale aj svojím vzhľadom, ktorý jej vyniesol postavenie medzi tým najkrajším, čo na londýnskej olympiáde z pohľadu ženskej stránky vystupuje.

Nemka prekvapila nielen svojou silou, ale aj krásou[/size][/co­lor]

Júlia Rohdeová z Nemecka reprezentuje svoju krajinu vo vzpieraní. Na prvý pohľad je jasné, že z čŕt tváre, úsmevu a vrodenej blonďavej farby vlasov sa jedná o krásnu, jedinečne nemeckú ženu. Júlia má vzhľadom na šport, ktorému sa venuje, fantastickú postavu, ktorá keď sa skombinuje so spomínanou krásou vyššie v texte, očariť musí nejedného priaznivca nielen vzpierania, ale aj športu ako takého.

Hantuchová ani Cibuľková sa Britom nepáčia[/size][/co­lor]

Vzhľadom na poradie krásavíc ženskej časti olympiády sa musíme na britské médiá ale trošku načertiť. Je všeobecne známe, že Slovenky patria medzi najkrajšie ženy strednej Európy a na svete majú tiež vcelku slušné postavenie. Reč je o dvojici tenistiek Daniele Hantuchovej či Dominike Cibulkovej, spomenúť môžeme aj bronzovú strelkyňu Danku Bartekovú alebo naše plavkyne.

Slovenský fanúšik vie iste oceniť krásu našich dievčat na olympiáde a Slovenky nám preto v tomto zozname zaiste chýbajú.

student24/ospor­te.sk foto: tasr/sita

sport oh baby
8
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM