Rastislav Búgel Univerzity

Originálny spôsob, ako ukázať na problémy s dopravou: Nitrianski študenti išli do školy na člnoch!

Nitrianski študenti sa rozhodli poukázať na ich pretrvávajúce problémy s dopravou po objektoch univerzity naozaj svojsky. Nasadli do člnov a splavili rieku Nitra.

Ilustračný obrázok k článku Originálny spôsob, ako ukázať na problémy s dopravou: Nitrianski študenti išli do školy na člnoch!
Foto: Rastislav Búgel

Študenti nitrianskej Univerzity Konštantína Filozofa si v pondelok 1. apríla vyskúšali zaujímavý prevoz. Do školy nešli žiadnym bežným spôsobom. Skúsili si splavovať rieku Nitra. Poslucháči Marketingovej komunikácie a reklamy sa tak snažili poukázať na stav mestskej hromadnej dopravy pod Zoborom. Ako informoval portál tvnoviny.sk, podľa študentov je v Nitre nedostatok autobusov a často sú aj preplnené. Nestíhajú sa tak včas presúvať po meste na časti výuky.

Na mieste nalodenia neďaleko skeletu nedostavaného CityParku dostali zúčastnení študenti inštruktáž od skúseného vodáka. Nechýbali ani povinné záchranné vesty. Ako informoval portál tvnoviny.sk, nitriansky autobusový prepravca o problémoch študentov vie a plánuje ich riešiť. Chcel by vytvoriť účelové spoje, ktoré by spájali jednotlivé budovy univerzít.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM