Tlačové správy

Osobnosti z oblasti zdravia pokrstili NABITÚ KUCHÁRKU, knihu plnú energie od najlepších slovenských trénerov

Chýba vám v dnešnej dobe energia a premýšľate, ako sa nabiť? Práve tejto téme sa venuje novinka NABITÁ KUCHÁRKA z produkcie CVIČTE.SK od autorky Jany Šimkovičovej, ktorá dala dokopy tím viac než 40 najlepších trénerov a osobností z oblasti cvičenia a zdravia.

Ilustračný obrázok k článku Osobnosti z oblasti zdravia pokrstili NABITÚ KUCHÁRKU, knihu plnú energie od najlepších slovenských trénerov
100
Galéria

Knihu NABITÁ KUCHÁRKA, s podtitulom Získajte energiu z jedla na celý deň, pokrstili v Bratislave, vo štvrtok 22. marca 2018 v kníhkupectve Panta Rhei, za účasti sto pozvaných hostí a zástupcov médií. Krstnými mami sa stali Mirka Luberdová, známa výživová špecialistka a Tatiana Žideková, populárna ambasádorka zdravého životného štýlu.

Nejedzte len preto, lebo ste hladní. Jedzte preto, aby ste mali energiu na fungovanie počas celého dňa,“ vraví autorka Jana Šimkovičová. „Oslovili sme pre vás tých najlepších slovenských trénerov a osobností zo sveta cvičenia a zdravia z prestížnej súťaže FIT LEADER, aby nám prezradili ich obľúbené a overené zdravé recepty nabité energiou, ktoré vám pomôžu získať vytúžené štíhle a pevné telo. Práve preto je táto kuchárka taká nabitá. Nabíjajú ju ľudia svojou úžasnou energiou.

Knihu NABITÁ KUCHÁRKA je možné zakúpiť od marca 2018 vo všetkých dobrých kníhkupectvách a na e-shopoch.

O AUTOROCH

Jana Šimkovičová je zakladateľka portálu CVIČTE.SK, jedného z najobľúbenejších slovenských portálov o cvičení a zdravom životnom štýle. Je autorkou viacerých úspešných kníh, medzi inými aj bestselleru ZDRAVÉ RÝCHLOVKY či motivačnej knihy iMAMA.

Trénerov, výživových špecialistov ako aj osobnosti z oblasti cvičenia a zdravia zapojených v knihe NABITÁ KUCHÁRKA spája unikátna súťaž FIT LEADER, oceňujúca najlepších trénerov, ktorá vznikla s cieľom podpory zdravia na Slovensku.

O VYDAVATEĽOVI

FITnamotávka je vydavateľstvo z dielne CVIČTE.SK, ktoré sa špecializuje na knihy z oblasti cvičenia, zdravej stravy a zdravého životného štýlu.

(PR)- Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Krst knihy Nabitá kuchárka
100
Galéria
Zdroj: Cvicte.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM