Kornel Kubík Kultúra

Chystá sa veľká párty: Na jednom pódiu to rozbalia DJ Marco aj Iné Kafé

V Púchove sa bude baviť až do rána! Už koncom septembra sa tam uskutoční párty, ktorej headlinermi budú uznávaný DJ a moderátor Marco a kapela Iné Kafé. Doplnia ich viaceré mladé kapely a rezidentný DJ projektu cooltour.sk.

Ilustračný obrázok k článku Chystá sa veľká párty: Na jednom pódiu to rozbalia DJ Marco aj Iné Kafé
Foto: Jana Bujňáková / Zdroj: Dnes24.sk

Párty sa uskutoční v piatok, 26.9.2014 v sTC Aréne v Púchove. Štartuje sa o 21:00. „Môžem potvrdiť, že v Púchove sa po dlhom čase rozhýbu mierne stojaté vody. Moderátor a DJ z rádia Európa 2 Marco a skupina Iné Kafé sú zárukou kvality. Práve preto sme ich oslovili. Ako predskokani vystúpia kapely Šiesty zmysel, Preničzanič. Celý večer ukončí po druhej ráno DJ MATTYBEAT,“ prezradil o koncerte hlavný organizátor Jaroslav Červinka z CoolTour.sk. Ako dodal, tento koncert bude úvodnou akciou organizácie CoolTour.sk – nový rozmer zábavy.

Lístky na podujatie sú už v predpredaji, ktorého súčasťou je Cooltour challenge. Červinka informoval aj tom, že organizátori sa rozhodli venovať 30 centov z každej predanej vstupenky na charitu Dobrý anjel.

Info o predaji vstupeniek a tiež všetky novinky a pesničky, na ktoré sa môžete tešiť, postupne nájdete v udalosti podujatia na Facebooku.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM