Kornel Kubík Zábava

Pobavia, potešia aj šokujú. Pozrite si 10 najlepších reklám

Reklamy vedia byť poriadne otravné. Niekedy sa však kreatívnym tímom podaria také, ktoré vedia ľudí pritiahnuť. Pobavia, potešia, či šokujú. Spoločnosť Unruly media zhromaždila reklámy na Youtube, ktoré vyvolali najväčší záujem používateľov sociálnych sietí za mesiac november.

Ilustračný obrázok k článku Pobavia, potešia aj šokujú. Pozrite si 10 najlepších reklám
Zdroj: YouTube.com

My vám prinášame 10 najlepších z nich.

Pozrieť si ich môžete vo videogalérii vpravo. Druhú časť videí nájdete TU.

Roznožka Jean-Claudea Van Dammea

Značka Volvo vo svojej najnovšej reklame na kamióny využila povesť herca Jean-Claudea Van Dammea ako tvrdého akčného hrdinu. Jeho roznožka medzi kamiónmi sa rýchlosťou blesku rozšírila po sociálnych sieťach. Dokonca na ňu takmer okamžite vzniklo aj množstvo paródií.

Rolničky trochu inak v podaní mužských modelov

Reklama na boxerky od reťazca K Mart potešila hlavne ženy. Mužskí modeli v nej zahrajú vianočnú pesničku Jingle Bells, ale naozaj netradičným spôsobom.

Aj zajačik a medveď môžu byť priatelia

Britský reťazec John Lewis si na tohtoročnej reklamnej kampani dal záležať. Video o priateľstve veľkého medveďa a malého zajačika je kombináciou ručne kreslenej animácie, stop-motion nakrúcania a 3D modelovania. A výsledok je naozaj milý.

Stretnutie starých priateľov vďaka Google

Indický Google vytvoril dojímavú kampaň, v ktorej ukazuje, ako môže jeho vyhľadávač pomôcť v bežnom živote. Vo videu zariadia vnúčatá stretnutie starým otcom, priateľom z detstva, ktorí sa roky nevideli.

Chucky desil ľudí na zastávke

Videá zo skrytej kamery ľudí bavia, a na to stavil aj Program Silvio Santos. Hororová postava Chucky strašila ľudí stojacich na autobusovej zastávke.

Dychvyrážajúca jazda Kena Blocka

Jazdec Ken Block je známy svojimi odvážnymi kúskami za volantom, ktoré však dokonale zvláda. Nesklamal ani vo videu pre Need For Speed, kde predvádza divadlo, na ktoré by si málokto trúfol i na hernej konzole.

Bezpečnostné inštrukcie vo forme videoklipu

Ani vy už nepočúvate inštrukcie letušiek pred letom? Americké aerolinky Virgin spravili video, ktoré by malo pritiahnuť i pozornosť ostrieľaných cestovateľov.

Jingle Bells v podaní hviezd NBA

Melódia Jingle Bells je obľúbený vianočný motív. V reklame ju zahrali aj hviezdy NBA a to spôsobom sebe vlastným.

Premena zmenila bezdomovcovi život

Organizácia pomáhajúca veteránom, ktorí skončili ako bezdomovci, sa rozhodla spropagovať svoju činnosť videom. Jedného z nich pred kamerou ostrihala, oholila a upravila na nespoznanie. Táto premena dokonca mužovi zmenila život.

Veľkolepý flashmob klasickej hudby

Banka Sabadell sa rozhodla osláviť svoje 130. narodeniny flashmobom. A to vo veľkom štýle, keď stovka hudobníkov predviedla veľkolepé predstavenie hodné dosiek operných domov.

Druhú časť videí nájdete TU.

Pobavia, potešia aj šokujú. Pozrite si 10 najlepších reklám
5
Galéria
Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM