Jaroslav Dodok Festivaly

Počasie skúšalo aj BEEFREE

Posledný júlový víkend sa niesol v znamení elektronickej tanečnej hudby. V piatok o 18-tej sa už po trinástykrát otvorili brány známeho festivalu BeeFree, ktorý sa opäť uskutočnil na Piešťanskom letisku.

Tento rok si organizátori vyberali až z 500 DJ. Šancu dostalo viac ako 150 z nich, medzi nimi boli aj DJ z radu profesionálov, ale taktiež aj menej skúsení. Každý mal šancu predviesť sa hodinovým setom pred jasajúcim davom.

Pre návštevníkov bolo nachystaných 5 stage-ov, klasicky to boli techno, house, trance a drum´n bass. Novinkou posledných dvoch ročníkov bol techhouse. ** [blockquote]BeeFree aj tento rok navštívilo niekoľko tisíc fanúšikov. Medzi jedného z nich patrí aj Peťo, ktorý sa vyjadril, že BeeFree splnilo jeho očakávania. „Som rád, že počasie cez deň prialo, avšak bol by som radšej keby bola v areáli voda, aby sme sa mohli trochu osviežiť. Oceňujem organizátorov, že sa kvalita zvyšuje.“[/bloc­kquote] Tohtoroční zahraniční headlineri boli Marcus Schossow zo Švédska a Genix z Veľkej Británie, ktorí spolupracovali so známymi DJ ako napríklad Tiesto, Armin van Buuren, Paul Van Dyk a mnoho ďalších.**

Nadšenci festivalu sa mali unášať na tónoch hudby až do nedele do šiestej hodiny rannej. Pôvodných 36 hodín nepretržitej hudby bolo však prerušených kvôli nepriazni počasia. Teda ani Genix si v nedeľu nadránom neodohral svoj mix. Festival BeeFree bol predčasne ukončený.

student24/Martina Trepáková foto: Martina Trepáková

beefree
13
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM