Lucia Lauková Kultúra

Poznáme meno novej univerzitnej Superstar: TENTO chalan prespieval aj baby

Titul Superstar nitrianskych univerzít už má svojho nového majiteľa. Spomedzi dievčat sa to nakoniec podarilo jedinému chalanovi v súťaži.

Ilustračný obrázok k článku Poznáme meno novej univerzitnej Superstar: TENTO chalan prespieval aj baby
Zdroj: Lubo Balko

Záverečná etapa Nitrianskych univerzitných dní patrila spevu a hudbe. Stovky študentov si 10. mája nenechali ujsť zrod novej univerzitnej Superstar a vystúpenia známych kapiel. Predtým ako sme spoznali meno výhercu súťaže sme boli svedkami Karnevalu v Riu po slovensky.

V kolotoči vystúpení zahrali kapely ako Ranná nevoľnosť, Klons, Everlong, Itcho Pčelár s Rock N'Rolla a skupina The Paranoid. O priebehu súťaže Superstar nitrianskych univerzít informovala UKF v Nitre na svojom webe. Nakoľko v súťaži bol iba jediný chlapec, početnú prevahu mali účinkujúce dievčatá. Tie však neprespievali svojho kolegu, ktorý ovládol publikum i porotu. „Súťaž vyhral jediný pán medzi spievajúcimi študetmi Martin Svátek zo Slovenskej poľnohospodárskej univerzity si získal srdcia publika a poroty pesničkami od Paľa Haberu Boli sme raz milovaní a od rockovej kapely Queen Don't stop me now,“uvádza sa na webe UKF v Nitre.

Ako ďalej informuje web UKF v Nitre spevákov sprevádzala skupina zložená z terajších a bývalých členov Súkromného konzervatória v Nitre. „Nechýbala vedomostná súťaž, v ktorej bola hlavnou výhrou elektrická kolobežka. Tú víťazovi venoval a odovzdal zástupca Slovenských elektrární,“ spomína sa na webe UKF v Nitre.

Organizátori však priznávajú, že tento ročník sa nemôže popýšiť takou vysokou účasťou ako tomu bolo po iné roky. Dôvodov je hneď niekoľko. „Podľa vyjadrení organizátorov menšiu účasť študentov na tohtoročnej speváckej súťaží ovplyvnilo chladné počasie a Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji,“ píše sa na webe UKF v Nitre.

Pozrite si ako vyzerá nová Superstar nitrianskych univerzít v priloženej galérii!

Poznáme meno novej univerzitnej Superstar: TENTO chalan prespieval aj baby
27
Galéria
Zdroj: Lubo Balko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM