Jaroslav Dodok Ostatné

Príď na filmový, športový alebo iný workshop

Mestský mládežnícky parlament je neformálne zoskupenie mladých ľudí.Našim poslaním je aktívne pomáhať riešiť problémy mladých ľudí a zapájať sa do diania a zaujímať sa o problémy našich rovesníkov, pomáhať pri realizácii nápadov, organizovať podujati

Nábor na školy

Tento pondelok 13. Februára 2012 sme pripravili nábor aj na stredné školy v Kremnici. Presnejšie na súkromné gymnázium a strednú umeleckú školu. Prizvali sme 1, 2 a 3 ročníky týchto škôl. Tak isto ako aj na základných školách sme študentov oboznámili o mestskom mládežníckom parlamente a o našich plánovaných akciách. Dúfame, že sme študentov stredných a žiakov základných škôl zaujali našimi slovami a veríme, že naša menšia skupina členov sa postupne rozrastie.

Čo sme už pripravili

Jedná sa o súbor takzvaných workshopov, ktoré pripravujeme každý mesiac od schválenia. Náš prvý workshop bol Žurnalistický, ďalší tanečný http://www.student24.sk/clanky?…- a teraz najnovšie sme pripravili workshop Zdravého životného štýlu.

Aké workshopy ešte budú?

Všetky workshopy sú podporované Európskou úniou a štátnou inštitúciu IUVENTA v programe ,,Mládež v akcii“. Tak isto spolupracujeme s národným projektom Kom­Praxom, ktorý je tiež pod hlavičkou IUVENTY. Naše ďalšie workshopy by sa mali niesť v znamení: Filmového, Divadelného, Literárneho, Žonglovacieho, Športového a Hudobného workshopu.

Ak chceš o nás vedieť viac a zistiť akú akciu pripravujeme najbližšiu klikni na link: http://www.mmpkremnica.szm.com/

Michaela Ertlová

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM