Tlačové správy

Rezervujte si jesenný, zimný, či silvestrovský pobyt v Kúpeľoch Luhačovice

Napriek tomu, že je ešte len september, je čas popremýšľať nad tým, kde strávite záver tohto roka. Silvester nemusí byť len o hluku a kope ľudí na námestí, ale dá sa stráviť aj príjemne, v atraktívnom prostredí kúpeľov.

Ilustračný obrázok k článku Rezervujte si jesenný, zimný, či silvestrovský pobyt v Kúpeľoch Luhačovice
Zdroj: Dnes24.sk

Kúpele Luhačovice (Lázně Luhačovice), a. s., každoročne pripravujú na túto udalosť aj bohatý program, preto sú tieto pobyty obľúbené a je o nich značný záujem. Napriek tomu, že do Silvestra zostávajú ešte tri mesiace, na predaj ostávajú už posledné miesta. Informoval o tom Ing. Jiří Dědek, MBA, výkonný riaditeľ Kúpeľov Luhačovice.

„O silvestrovské pobyty v Luhačoviciach je vždy enormný záujem a stáli klienti si ich rezervujú niekedy aj rok vopred. Ak si chcete aj vy vychutnať nezameniteľnú atmosféru záveru roka v čarokrásnom prostredí Luhačovíc, využite jednu z posledných možností kúpiť si lístky. Celkom vypredaný je už hotel Alexandria – naša vlajková loď wellnes pobytov, ale plno hlásia aj Jurkovičov dom, Alpská ruža, Vila pod Lipami, Myslivna, Riviera. Voľné miesta máme ešte v hoteli Palace, Dome Bedřicha Smetanu, Jestřábí. Ubytovať sa môžete aj v tohtoročnej novinke – zrekonštruovanom kúpeľnom hoteli Morava. Po prvý raz tak môžu naši klienti stráviť Silvestrovský pobyt aj v tomto zariadení. Silvestrovská kúpeľná kúra od 27.12 do 2.1.2016 (šesť nocí) tu klienta vyjde v dvojlôžkovej izbe od 285 do 314 eur,“ konštatoval J. Dědek.

Dodal, že v cene je aj silvestrovský galavečer v Spoločenskom dome (welcome drink, večera formou bohatého rautu s neobmedzenou konzumáciou vybraných teplých, studených i sladkých lahôdok, bohatý zábavný silvestrovský program, ohňostroj). Silvestrovský balíček ďalej zahŕňa 6× ubytovanie, 6× raňajky formou bufetu, 1× slávnostnú uvítaciu večeru, 3× večeru, 1× sviatočnú novoročnú večeru, kúpeľný program, 1× konzultáciu s lekárom, 1× prírodný uhličitý kúpeľ, 1× bublinkový kúpeľ s prísadou podľa vlastného výberu, 1× klasickú masáž (čiastočnú), 3× inhaláciu (individuálne), denne pitnú kúru liečivých minerálnych vôd.

Okrem silvestrovských pobytov sú v ponuke akciovej spoločnosti Kúpele Luhačovice aj adventné pobyty v Jurkovičovom dome a Alexandrii. Hotel Alexandria ponúka ako jediný aj vianočný pobyt ,,Vianoce v Alexandrii“. Do zimy je však ešte ďaleko a preto kúpele Luhačovice pripravili akciové balíčky na jesenné obdobie. Patria medzi nich napríklad Babie leto v Alexandrii, Wellness víkend pre novomanželov, Jesenný wellness v Alexandrii a Kúpeľný pobyt pre zdravie. Napríklad v balíčku Wellness víkend pre novomanželov, sa ukrýva romanticky vyzdobená izba a večera vo Francúzskej reštaurácii. Cena sa pohybuje v termíne od 27. 9. do 15. 11. 2015 od 208 eur v dvojposteľovej izbe a v termíne od 15. 11 do 15. 12. 2015 od 194 eur za dve noci. Balíček služieb zahŕňa okrem ubytovania aj fľašu sektu a ovocie na izbe v deň príchodu, 2× raňajky a jednu večeru formou bufetu, romantickú večeru pri sviečkach s klavírnymi melódiami vo Francúzskej reštaurácii, wellness pre dvoch a masáž éterickým olejom.

Pobyt Jesenný wellness v Alexandrii ponúka nerušený odpočinok. V rámci neho môžete voľne využívať bazén, whirlpool, Kneippov chodník, saunový svet, laconium a fínsku saunu, ochladzovacie sprchy a ľadovú studňu, relaxačné vyhrievané lavice, odpočinkové zóny a vonkajšiu relaxačnú terasu. Balíček služieb na 7 nocí zahŕňa v cene od 387 eur ubytovanie s polpenziou, relaxačný a hydromasážny kúpeľ, wellness masáž a masáž éterickým olejom, vonný parafínový obklad chrbta, orientálny rituál v parnom kúpeli Rasul, voľný vstup do wellness a fitness centra, požičanie županu, wi-fi na izbe zdarma a denne pitnú kúru liečivých minerálnych vôd. Ako bonus je v ponuke zľava 30 % na wellness procedúry a Spa rituály objednané na mieste.

Pokiaľ máte problémy s chrbticou, alebo iné ochorenie, ktoré vám bráni naplno si užívať život, je pre vás ako stvorený balíček Kúpeľný pobyt pre zdravie. Lekár vám tu predpíše liečebné procedúry na vaše zdravotné problémy a tento pobyt si môžete vychutnať v hoteloch Palace a Morava. V ponuke sú pobyty na 3 a 7 nocí. Balíček služieb na 7 nocí zahŕňa 7× ubytovanie s plnou penziou, denne pitné kúry liečivých minerálnych vôd, konzultáciu s lekárom a predpis procedúr, 6 malých a 6 veľkých kúpeľných procedúr. Ako bonus získate 5 inhalácii minerálnej vody pre regeneráciu dýchacích ciest. Pre hostí, ktorí budú ubytovaní v hoteli Palace bude navyše vstup do bazénu vo vyhradenom čase. Cena v dvojposteľovej izbe v hoteli Palace na 7 nocí je 302 eur, v hoteli Morava 259 Eur.

Každý mesiac sú v hoteli Alexandria tiež pripravené sezónne špeciality a tak si môžete dopriať počas svojho pobytu aj gurmánsky zážitok. V októbri je pripravené „Tekvicové pokušenie“. November toho ponúka na výber viac. Gazdinky kedysi pri prvom snehu piekli sviatočnú hus a martinské rožky alebo podkovy, zvané martiny, roháče či zahýbáky, Kúpele Luhačovice ponúkajú „Husaciu pečienku a mladé vína“ v termíne od 6. 11. do 11. 11. 2015. Pre milovníkov tradičných pokrmov z diviny sú pripravené „Zverinové hody“, kde môžete ochutnať vyladené špeciality. Zverinové hody sa budú konať v termínoch 13.-15. 11, 20.-22. 11. a 27.-29. 11. 2015.

Kúpele Luhačovice, a. s., sú najväčšou spoločnosťou poskytujúcou kúpeľné a rekreačné služby v Luhačoviciach. Liečia sa tu ochorenia dýchacích ciest, pohybového aparátu, tráviaceho ústrojenstva, látkovej výmeny (cukrovka), obehového ústrojenstva a onkologické ochorenia. Okrem kúpeľných pobytov je to ideálne miesto pre strávenie wellness víkendov a relaxačných pobytov. Kúpele Luhačovice sú to pravé miesto na zdravotnú dovolenku a oddych aj pre slovenských klientov. Slovenské hranice sú vzdialené iba 27 km, Trenčín 54 km a Bratislava 165 km. Pre slovenských návštevníkov sú tak Luhačovice rovnako dostupné ako slovenské kúpele. A to nielen vzdialenostne, ale aj finančne, či kultúrne. V roku 2014 navštívilo tieto kúpele spolu takmer 2000 slovenských klientov.

Ďalšie informácie sú na webových stránkach www.HotelAlexandria.cz a www.LazneLuhacovice.cz.

Rezervujte si jesenný, zimný, či silvestrovský pobyt v Kúpeľoch Luhačovice
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM