Jaroslav Dodok Rozhovor

Budúcnosť portálu Student24? Prioritou je kvalitné spravodajstvo

Pri príležitosti prvých narodenín portálu vám dnes prezradíme, aké novinky pripravujeme v roku 2013. Neváhajte a prečítajte si aj tretiu časť rozhovoru so šéfredaktorom Jaroslavom Dodokom.

Ilustračný obrázok k článku Budúcnosť portálu Student24? Prioritou je kvalitné spravodajstvo
Foto: Jaroslav Dodok

Vieme o tebe, že si si dal ciele pre rok 2013. Aký je tvoj cieľ, čo sa týka student24.sk?

Mám 70 cieľov na rok 2013, aby som sa predsa len nenudil. :) Niektoré ciele sú jednoduché, iné si vyžadujú systematickú prácu. Samozrejme, nezabudol som ani na Student24. Mojou prioritou je vybudovať z neho prestížne médium, ktoré bude značkou kvalitného spravodajstva. Aktuálne na webe prebieha valentínska súťaž, v najbližšej dobe spúšťame na portáli Web TV a čo sa týka čitateľnosti, mojim cieľom je dosiahnuť 10 000 unikátnych návštev za deň.

Zážitky prichádzajú každý deň aj vďaka čitateľom, hovorí Jaroslav Dodok

Redakcia tohto portálu neplánuje tvoriť iba webový obsah, ale počas roka aj vyjsť do ulíc, usporiadať nejaké akcie. Čo z toho dnes už môžeš prezradiť?

Takže ideme prezrádzať? No dobre :) V uliciach nás naši čitatelia a fanúšikovia budú stretávať častejšie, či už pri rôznych anketách, prezentáciách, ale aj podujatiach. Najviac sa všetci tešíme na HUG DAY, ktorý sa uskutoční 26. júna, v nákupných centrách sa objavíme aj počas eventu Freezing Day a ak uvidíte niekoho sedieť na pohovke na parkovisku, ide o Parking Day. V spolupráci so stredoškolskými a vysokoškolskými internátmi pripravujeme aj jeden celoslovenský seriál, o ktorom budeme informovať už v priebehu najbližších týždňoch. A ak sa podarí, v lete prinesieme do miest hudbu prostredníctvom koncertov mladých kapiel. To by hádam aj stačilo, viac už neprezradím, musíme si nechať predsa aj nejaké prekvapenia…

Prečo by študenti mali klikať, a možno sa aj pridať k redakcii portálu student24.sk?

Práve preto, lebo sme tu pre vás, milí čitatelia. Budeme vám pomáhať v období maturít, monitoru, výberu strednej či vysokej školy, poskytneme vám rady ako si úspešne poradiť so školou a efektívne sa učiť, ale posvietime si opäť aj na nášho ministra školstva. Verím, že sa nám podarí objavovať inovácie v oblasti vzdelávania, prinášať reportáže z festivalov, ponúkať vám nové pracovné príležitosti, ale aj nahliadnuť do zahraničia. Prečo by sa k nám mali pridať noví ľudia? Pretože, pokiaľ sa vo svete internetu a informácii cítia ako doma a chcú niečo spraviť pre svoju budúcnosť, ponúkame im cennú príležitosť. Každý má možnosť slobodne sa rozhodnúť, prečo si na nás kliknúť a túto slobodu nechceme nikomu brať. Práve naopak, ak bude mať niekto z vás milí čitatelia akékoľvek zvedavé otázky, alebo tipy pre nás, môže nám kedykoľvek napísať, alebo zavolať. Každú zaujímavú spoluprácu radi privítame.

student24/Kornel Kubík

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM